DVI'dan Görüntü HDMI'dan Ses Alma

Yeni bir kablo almak gibi bir niyetim yok açıkcası. Alırsam çözüklecek biliyorum ben sadece söyledğim yöntemde bir şey var mı bunu öğrenmek istiyorum

Hocam DVI ile görüntü al, bir AUX kablosu ile bağla bu sayede 144Hz görüntü ve ses alabilirsin. Monitöründe 3.5mm jack girişi varmı? Yoksa arkadaşın dediği gibi yeni nesil bi HDMI kablosu şart olur!

Hocam DVI ile görüntü al, bir AUX kablosu ile bağla bu sayede 144Hz görüntü ve ses alabilirsin. Monitöründe 3.5mm jack girişi varmı? Yoksa arkadaşın dediği gibi yeni nesil bi HDMI kablosu şart olur!

Monitörde giriş var. AUX olayına şu yüzden sıcak bakmıyorum ordan kablo uzatıcam kullanmadığım zaman ortada gereksiz bir kalabalık olcak. Biraz kablo olayına takıntılı bir insanım. Sadece kablo da değil herşeyin düzenli olması lazım

Kasaya giden DVI kablosuna AUX kablosunu birlikte sarın o kadarını da görmeyi verin

Dağınık kablolar benim gibi bir çok insanın canını sıkar. Monitörüm ve ses sistemim olmadığı bu dönemde yeni ekran kartı almadığım için eski kartı görüntü alabilmek için kullanıyorum Tv ye VGA ile bağlayıp AUX la da ses alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…