DX 12 Yeni Ekran Kartı İstiyor!

2016'ya kadar ihtiyacımız olmayacak zaten. GTX 770 benzeri kartlara sahip arkadaşlar gayet rahat idare edebilirler.

Ne bekliyordunuz ki? Senelerdir, Pc, donanım işleri böyle yürür. Her yeni olay, teknoloji için cepten para çıkması lazım yoksa geride kalıyorsun. Adamlar para kazanacak sonuçta. Mevcut kartlarda tam destek verse DX12, bu sefer yeni çıkan kartlara rağbet az olur. Tabi bunlarda işlerine gelmez.

Haberin yalan olduğunu düşünüyorum özellikle Windows 8'in desteklemeyeceği kısmının... Ayrıca Crytek sadece Crysis 3 de DX 11 sınırı getirdi ve en iyisini yaptı. Gidip de tarihi eserlerle millet oyunu korsan indirip yükleyecekti, ondan sonra oyun kasıyor, grafikler kötü. 1.5-2 sene içinde çıkacak oyunlar DX 11 destekli olacaktır. Windows 8.1 kesinlikle DX 12 destekli olacaktır. Olmasa da hiç üzülmem Windows 9 kurar keyfime bakarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada teknoloji dunyasina en buyuk darbeyi XP vurmustur. Kac senedir minimum Directx 11 destekli oyun sayisi 2-3 tanedir. Teknolojinin ileri gitmesine engel oldu. Allahtan XP destegi bitiyor. Bundan sonra minimum Directx 11 oyunlarinin sayisinda patlama yasanacaktir diye tahmin ediyorum.
Not: Bir Microsoft klasigi; her Directx ile birlikte yeni Windows ve donanim sattirma. Bir bakima faydasi olacagini dusunuyorum yine de...

Azda olsa yararlanmak gerek tamamen yararlanmak için ekran kartı değiştiremem artık geçti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…