Çözüldü Dying Light 1'i oynarken hata verdi ve kayıtlar silindi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

568407

Hectopat
Daha az önce Dying Light 1 oynuyordum. Yaklaşık oyunun hikayesini 10 saat falan oynadım. Ardından oyunda bir anda kullanıcı değişti diye hata verdi ve oyunla alakalı tüm kayıtlarım kayboldu. Bu sıkıntı Dying Light'la mı alakalı yoksa oyunu oynadığım Epic Games'ten dolayı mıdır ve bir şekilde kayıt verilerini geri getirebilir miyim?

Çözüm
İnternete bağlı hâlde oynarken internetiniz gitmişse böyle bir sorun oluyordu. Çıkıp offline modda 1-2 defa deneyince düzeliyordu bazen. Bir deneyin derim. Olmazsa farklı çözümlere bakarız.
Daha az önce Dying Light 1 oynuyordum. Yaklaşık oyunun hikayesini 10 saat falan oynadım. Ardından oyunda bir anda kullanıcı değişti diye hata verdi ve oyunla alakalı tüm kayıtlarım kayboldu. Bu sıkıntı Dying Light'la mı alakalı yoksa oyunu oynadığım Epic Games'ten dolayı mıdır ve bir şekilde kayıt verilerini geri getirebilir miyim?

Epic Games benim de GTA V verilerimi sildi.

Hayatta gelmez.

PS te aynı aynı hata oldu. Arkadaş ile oynarken kedi geldi kabloyu çekti PS'i açtığımda the following kayıtları ile hikaye kayıtları birbirine karışmıştı. Geri almanın bir yolunu bulamadım.

İnternete bağlı hâlde oynarken internetiniz gitmişse böyle bir sorun oluyordu. Çıkıp offline modda 1-2 defa deneyince düzeliyordu bazen. Bir deneyin derim. Olmazsa farklı çözümlere bakarız.

Çözüm
Hiç.

Çevrimiçi modu açmadım ki.

Zaten Epic Games'i sevmiyordum pek fazla artık hiç sevmiyorum ama RDR 2 GTA V'ı GTA V gibi oyunları ücretsiz verirse severim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı