Dying Light 2 ₺145,72

145 TL çok iyi fiyat 2 oyun için. Bence de zam yer indirimlerden sonra.

Her iki oyunu da oyun başına 200 saatten fazla oynadım. Dying Light 2 için de ikinci DLC paketini bekliyorum. Hatta ilk oyunu çıktığı gibi almıştım ve o dönem Türkçe yama yoktu. Daha sonra sırf Türkçe dil desteği ile tekrar oynayacağım.

Gerek optimizasyonu ile gerek açık dünyası ile Dying Light serisi olmazsa olmaz eğer zombie-hayatta kalma oyunu seviyorsanız.

Epic Games ücretsiz vermişti Dying Light: Definition Edition'ı hemen eklemiştim, seneye de 2024 de ücretsiz vermeye başlar yine.

Ben zam yer diye aylar önce ikinci oyunu 170 liraya almıştım. Zam gelmemiş üstelik iki oyun birden 145 lira şaka gibi fiyat

Çok iyi bu arada 10/10

Alın ve aldırın efsane oyun ikisini de zevk alarak bitirdim. Fiyat olarak da çok iyi ben sadece Dying Light 2'yi bu fiyata almıştım.

Oynanışta parkur mekaniği gerçekten özellikle oyunun ileri kısımlarında çok iyi, vuruş hissi de iyi. Ana hikaye bence ilk oyundan iyi, ama çok da iyi değil. Genel Ubisoft seviyesinin bir tık üstü. Bazı yerlerde kendini tekrar etse de, ki açık dünya oyunlarında tekrar etmeyen oyun göremiyoruz şu anda, oynaması fazlasıyla eğlenceliydi. Bu fiyata kesinlikle alınır. Game Awards'da bunun yerine Stray'i GOTY adayı yapmalarını hala aklım almıyor.

Hocam siz olmasiniz ruhum bile duymazdı Allah sizden razı olsun.

Ben bunu alsama arkadaşımin Steam ında var birlikte oynayabilrimyiz bilgilendiririmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…