O okareli123 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #41 hadwiger dedi: Bu paketi almak için orijinal Dying Light'a sahip olmak gerekiyormuş sanırım, doğru mu? Genişletmek için tıkla... Galiba öyle ilk oyunun yükseltmesi+ dl2 var birde iki oyununda olduğu bir paket daha var 191 lira yine uygun Dying Light Franchise Bundle Dying Light serisine iki oyunu da içeren bu yepyeni paketle giriş yap. Paketin içeriği: Dying Light: Enhanced Edition, Dying Light 2 Stay Human, Brecken Bundle, Rais Bundle. store.epicgames.com
hadwiger dedi: Bu paketi almak için orijinal Dying Light'a sahip olmak gerekiyormuş sanırım, doğru mu? Genişletmek için tıkla... Galiba öyle ilk oyunun yükseltmesi+ dl2 var birde iki oyununda olduğu bir paket daha var 191 lira yine uygun Dying Light Franchise Bundle Dying Light serisine iki oyunu da içeren bu yepyeni paketle giriş yap. Paketin içeriği: Dying Light: Enhanced Edition, Dying Light 2 Stay Human, Brecken Bundle, Rais Bundle. store.epicgames.com
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 19 Ekim 2023 #42 Yiğit Fatin Tatar dedi: Mükemmel haber açmasaydınız haberim olmayacaktı çok teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi oyunlar. Fatih Fthh dedi: Ben bunu alsama arkadaşımin Steam ında var birlikte oynayabilrimyiz bilgilendiririmisiniz. Genişletmek için tıkla... Oynarsın. Son düzenleme: 19 Ekim 2023
Yiğit Fatin Tatar dedi: Mükemmel haber açmasaydınız haberim olmayacaktı çok teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi oyunlar. Fatih Fthh dedi: Ben bunu alsama arkadaşımin Steam ında var birlikte oynayabilrimyiz bilgilendiririmisiniz. Genişletmek için tıkla... Oynarsın.
fefe16 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #43 Takvaa dedi: Evet verildi hocam ben 16 TL'ye almıştım ama. Alınır mı sizce? Fiyatı resmen bedava ama Epic olması düşündürüyor. Genişletmek için tıkla... al hocam düşünme. epic mepic yasla gitsin. Zaten şu steam sevdasını anlamış değilim
Takvaa dedi: Evet verildi hocam ben 16 TL'ye almıştım ama. Alınır mı sizce? Fiyatı resmen bedava ama Epic olması düşündürüyor. Genişletmek için tıkla... al hocam düşünme. epic mepic yasla gitsin. Zaten şu steam sevdasını anlamış değilim
selcukdinc Centipat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #44 Punch_Joy dedi: Var ya Steam sandım bir mutlu oldum Epic'i görünce üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Epic de olması nasıl bir dezavantaj sağlıyor
Punch_Joy dedi: Var ya Steam sandım bir mutlu oldum Epic'i görünce üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Epic de olması nasıl bir dezavantaj sağlıyor
M mustafa08 Kilopat Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 176 19 Ekim 2023 #45 Valla nerde ucuzsa ordan alırım, oyuna girdikten sonra arayüzün bi önemi yok.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 19 Ekim 2023 #46 selcukdinc dedi: Epic de olması nasıl bir dezavantaj sağlıyor Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Steam takıntın yoksa bir mantığı yok.
selcukdinc dedi: Epic de olması nasıl bir dezavantaj sağlıyor Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Steam takıntın yoksa bir mantığı yok.
L latiass Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 375 Çözümler 3 19 Ekim 2023 #47 Dying Light 2 için alacağım full oyun değil mi?
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 19 Ekim 2023 #48 latiass dedi: Dying Light 2 için alacağım full oyun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
LemonTree68 Hectopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 1.043 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #49 Bende zamanında epicin beleşe dağıttığı dying light enchanched edition var yinede bunu alabiliyor muyum?
Bende zamanında epicin beleşe dağıttığı dying light enchanched edition var yinede bunu alabiliyor muyum?
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.891 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 19 Ekim 2023 #50 SadeceEfe dedi: Evet alabilirsiniz ve the following de geliyor yaninda. Genişletmek için tıkla... İlk oyun olmadan alamıyorsunuz. İlk oyunda 17 TL değdi yine de.
SadeceEfe dedi: Evet alabilirsiniz ve the following de geliyor yaninda. Genişletmek için tıkla... İlk oyun olmadan alamıyorsunuz. İlk oyunda 17 TL değdi yine de.