Dying Light 2, 174 TL eder mi?

Dying Light 2. oyunu 174 TL eder mi? Oyun Steam'de aşırı iyi notlar alamamış. Yorumlar yaklaşık yüzde 75 olumlu. Diğer AAA oyunlarına göre düşük bir oran. İlk oyunun yorumları daha iyi gözüküyor 2. oyuna göre. Fiyatına değecek bir oyun mu? Ben hala pahalı olduğunu düşünüyorum. Deneyenler görüşlerini belirtebilir mi? İleriki indirimlerde daha da düşer mi? Şöyle 100-120 TL bandına inseydi gözüm kapalı alabilirdim. İndirim oranı her geçen gün artan bir oyun. Kısa sürede yüzde 50 indirim görmüş oldu. Görüşlerinizi bekliyorum.
Bence 174.5 TL böyle bir oyun için çok uygun bir fiyat. Ben ilk oyunu zamanında bitirmiştim ve sevmiştim o yüzden bu indirimi görünce direkt aldım. Hem zamlardan dolayı hem de seveceğime emin olduğum bir oyun olduğu için aldım üstelik resmi Türkçe dil desteği de mevcut. Genelde yorumlar ilk oyunu sevdiyseniz bunu da seversiniz tarzında. Birkaç inceleme ve oynanış bakarak karar verebilirsiniz.

Ne kadar çok ilk oyundan bazı önemli eksikleri olsa da şehir de parkour yapmanın verdiği özgürlüğü ve hissi verecek bir oyun yok. Fena-eh arası bir hikaye fena olmayan bir combat sistemiyle kesinlikle parasının hakkını verir.

Ama oyunu yeni yeni kendine geldiğini de bil neredeyse her patch de yeni animasyonlardan yeni ara sahneler, ara sahnelerin düzenlemesi gibi kilit olayları yapıyorlar. Yani bir nevi oyunu sonradan tamamlıyor gibiler.

Ama techland güvenilir bir firmadır oyunun hakkını verene kadar desteklemeye devam edeceklerdir önceki oyunda olduğu gibi ki sözünü de verdiler. 1-2 yıl sonra çok daha toparlanmış bir oyun olur dlcleriyle birlikte ama şu an da o fiyatı sırf boş boş şehir de gezip zombi öldürmek için bile verilebilir.

Silahlar yok ve hikayesi zayıf bile değil direk çöp. İlk oyunda silahlar çok rahatlatıyordu oynanışı vuruş hissi olmasa bile işe yarıyordu en azından.

İlk oyunda silah alır almaz yenilmez oluyorduk, özellikle pompalı silahı alınca karşımızda ızbandut gibi zombiler bile duramıyordu. Silahları yapmayı becerememişlerdi yani, ikinci oyunda da becerememiş olacaklar ki hiç eklememişler. Eklenmemesi de daha iyi olmuş. Hikaye olarak da ilk oyundan çok daha iyi olduğu kesin ancak yine de oldukça zayıf.

İlk oyun yüzde 95 olumlu almış. 2.oyun yüzde 75. Bu 2.oyunda bir şeyler eksik gibi.

Verilen sözler eksik, oyun söylendiği ya da gösterildiği gibi çıkmadı. Ayrıca optimizasyon berbat ve zombilerin can ve seviye sistemi de çok can sıkıyor. Beklenen ilerleme de bu oyunda olmadı ne yazık ki, bu saydığım sebepler yüzünden muhtemelen incelemelerin %75'i olumlu

Verilen sözler eksik, oyun söylendiği ya da gösterildiği gibi çıkmadı. Ayrıca optimizasyon berbat ve zombilerin can ve seviye sistemi de çok can sıkıyor. Beklenen ilerleme de bu oyunda olmadı ne yazık ki, bu saydığım sebepler yüzünden muhtemelen incelemelerin %75'i olumlu
Bakalım biraz daha düşünmem lazım. God of War, Days Gone falan da aldım. Fiyat olarak zorluyor şimdilik keşke biraz daha ucuz olsaymış.

Bakalım biraz daha düşünmem lazım. God of War, Days Gone falan da aldım. Fiyat olarak zorluyor şimdilik keşke biraz daha ucuz olsaymış.

Days Gone veya Resident Evil Village düşünüyordum ben. Days goneda Ubisoft formülü görevler varmış kamp temizle getir götür vs. villagede çok kısa bilemedim 200 TL verilirde kaldım arada.

Days Gone veya Resident Evil Village düşünüyordum ben. Days goneda Ubisoft formülü görevler varmış kamp temizle getir götür vs. villagede çok kısa bilemedim 200 TL verilirde kaldım arada.
Village bende paket 157 TL'ye geliyor cidden 10 saat icin kısa. 80 TL civarına inince düşünülebilir ya da korku oyunu açlığın vardır oyun arıyorsundur öyle bu fiyata alırsın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı