- Makaleler
- 7
Dying Light 2 Ultimate'in ABD fiyatı 100$, bence o da pahalı. Oyunda olması gereken içerikleri DLC adı altında satıp standart hâle gelmiş 60$ fiyatın da üzerine çıkıyorlar.
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz acaba?
Tek kişinin çalışması hiçbir şeyi degiştirmez.
Arkadaş troll. Fazla takmayın.Dur sen soramadan ben yazıyım telefonum S5 mini. Biliyorum çok zenginim.
Sende ideoloji karmaşası var.
18 yaşını doldurduysan kaçmaman hata zaten.
Dying Light 2 Ultimate'in ABD fiyatı 100$, bence o da pahalı. Oyunda olması gereken içerikleri DLC adı altında satıp standart hâle gelmiş 60$ fiyatın da üzerine çıkıyorlar.
Arkadaş troll. Fazla takmayın.
Gereksiz raporlama yaptığından ve herhangi bir kuralı ihlal etmememden ötürü olabilir.Ya ben seni sürekli raporluyorum sen nasıl ban yemiyorsun.
Ultimate için 100$ yine iyi sayılır. Artık çoğu oyunun Ultimate'i de 120$'dan çıkıyor.Dying Light 2 Ultimate'in ABD fiyatı 100$, bence o da pahalı. Oyunda olması gereken içerikleri DLC adı altında satıp standart hâle gelmiş 60$ fiyatın da üzerine çıkıyorlar.
Arkadaş steam'e veya oyun firmasına sitem etmemiş ki. Ülkenin durumundan yakınmış.Steam yerelleştirme bile yapıyor, 500 birim yerine 350 birim olarak veriyor. Bir de şikayet mi ediyorsun sen? Paran yetmiyorsa oynamak zorunda değilsin.
Bu da başka bir bencilce bakış açısı.Paran yetmiyorsa oynamak zorunda değilsin
Arkadaş Steam'e veya oyun firmasına sitem etmemiş ki. Ülkenin durumundan yakınmış.
Bu da başka bir bencilce bakış açısı.
Steam'den şikayetçiyim demiyorum. Bu yorumda neyden yakınıldığını anlayamamışsın bile. Paranın değerinin kalmamasından rahatsızım. Sizin gibi insanlar çok alışmış sağılmaya.Steam yerelleştirme bile yapıyor, 500 birim yerine 350 birim olarak veriyor. Bir de şikayet mi ediyorsun sen? Paran yetmiyorsa oynamak zorunda değilsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.