Dying Light 2 599 TL

Arjantin'de bile 270TL ki çok fazla yapımcı Arjantin'e inanılmaz ucuz getirir oyunlarını RDR 2 bile 150TL indirimlerde Arjantin'de adamlar böyle bir politika izlemişler yapacak bir şey yok.
350 lirayı küçümsüyorlar çok enteresan. hiçbir oyuna çok zengin değilseniz 350 lira verilmez, crack oynayın.

Keşke küçümsenecek bir birim olmasa.

Yöneticilerden ben de nefret ediyorum ama seçim zamanını beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Eleştiriyoruz, eleştirilmesi gerekiyor. Oyun oynamak lüks sınıfına girmeye başladı artık. Bölgesel fiyatlandırma yapmayabilirler tabi, ben de almam. RDR 2 gibi yüzlerce saat oynanabilecek bir oyun bile 300 liraya satılırken, Dying Light 2'nin o kadar parayı hak etmediğini düşünüyorum.

hiçbir oyun hak etmiyor o parayı Dying Light 2 de etmiyor haklısınız. Zaten üstte yapımcıya laf atanlar çok saçma konuştuğu için konu uzadı.

Kendini komik sanmaya devam et.

30 kişi ile toplanıp birinin banka hesabına 20 tl atalım en iyisi, yoksa 600 TL çok para.
Bu oyuna sağlam bir indirim yaparsalar belirli bir miktar parayı gözden çıkarırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…