Y Yusufii07 Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 168 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 GeForce NOW üzerinden Dying Light 2'ye ilk girişimde grafik ayarlarını biraz abarttım. Ondan sonra oyuna giriş yapmaya çalıştıkça beni yükleme ekranında bekleyip duruyor bir türlü giremiyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
GeForce NOW üzerinden Dying Light 2'ye ilk girişimde grafik ayarlarını biraz abarttım. Ondan sonra oyuna giriş yapmaya çalıştıkça beni yükleme ekranında bekleyip duruyor bir türlü giremiyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.055 Çözümler 4 10 Temmuz 2024 #2 Programı aç kapa yapıp bir daha deneyin hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Y Yusufii07 Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 168 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 hudson51 dedi: Programı aç kapa yapıp bir daha deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Defalarca denedim hocam. Sonuç hüsran. Konu güncel, fikirlerinizi alabilirim. Konu güncel, fikirlerinizi alabilirim. Artı 0 Eksi
hudson51 dedi: Programı aç kapa yapıp bir daha deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Defalarca denedim hocam. Sonuç hüsran. Konu güncel, fikirlerinizi alabilirim. Konu güncel, fikirlerinizi alabilirim.