Dying Light 2 alınır mı?

@sado01, sevemediğiniz yönleri nedir? Birinci oyununu daha önce oynadınız mı?

Dediğim gibi iki oyunuda oynadım hocam dying ligth 1'i hala oynarım. Sevmediğim yönleri zorluk olmaması, hikayenin sürüklememesi ve harita. Bu özelliklerini sevmedim bana göre gelişen tek şey parkur mekaniği.

@sado01, birinci oyununda kullanıcıların en çok şikayet ettiği konulardan birisi zorluk olmuştu. İkinci oyunda, oyuncuları küstürmemeye uğraşmışlar ancak fazla kolay olmuş dediğiniz gibi. Birinci oyununu oynarken akşamları, dışarı kolay kolay çıkamazdım. İkinci oyununda çıkıyorum, sorun olmuyor.

Bende birinciyi oynarken ilk başta çıkamıyordum fakat hayalet beyzbol sopasını alınca eceller 3 vuruşa ölüyor o yüzden artık rahatım. Fakat dediğiniz gibi ikinci oyun daha rahat ve parkuru sevdiriyor insana.

@sado01, ikinci oyununun ilk başlarında da gece dışarı çıkılıyor, pek sorun olmuyor. Birinci oyununda çıkmak, imkansıza yakındı.

Bence 1. oyundan daha iyi bir oyun alınır. Bu oyuna biraz haksızlık yapılıyor gibi hissediyorum. Korku ve zorluk unsuru 1. oyunda daha fazla orasına hak veriyorum.

@sado01, ikinci oyununun ilk başlarında da gece dışarı çıkılıyor, pek sorun olmuyor. Birinci oyununda çıkmak, imkansıza yakındı.

Evet hatta bir tane görev vardı gece yardım için bizi dışarı çıkarıyordu sonra yardım teçhizatını yakıyorduk. O görevde bayağı korkmuştum nasıl kaçacağım diye.

Steam'de Dying Light 2 şu an 13 dolar. Csdeki itemleri satınca 3 dolarım falan oluyor. Dying Light 2 10 dolar eder mi? Oynamak istiyorum ama kararsızım bazıları oyun korku oyunundan çok eğlence oyunu gibi diyorlar.

Oynanışlr güzel oyun parkur sistemi hikayesi açık dünyası aşırı iyi.

Bence 1. oyundan daha iyi bir oyun alınır. Bu oyuna biraz haksızlık yapılıyor gibi hissediyorum. Korku ve zorluk unsuru 1. oyunda daha fazla orasına hak veriyorum.

Dying Light gösteriş şaşa oyunu değil ama 2. oyun bir tık böyle olmuş 1. oyunda gece görevleri zor iken 2. oyunda peşime taktim 20 tane eceli dolaşıyordum.

İlk oyunu aşırı sevmiş ve 2. oyunda korku öğelerinin çok çok kısılmış olduğunu düşünen biri olarak Epic'te iyi indirime düşerse satın almayı düşünüyorum. Parkur mekanikleri aşırı başarılı bu serinin. Steam'de haftasonu ücretsiz etkinliğinde 6 saat kadar oynamıştım ve aşırı eğlenmiştim.

Almayı düşünüyorum bende. Heralde görevlerde silah bulup geliştiriyormuşuz zombilere tek atıyormuşuz level kasıyormuşuz eğlenceli gibi duruyor denemeye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…