Dying Light 2 alırsam kaç saat oynayabilirim?

Pqwew

Decapat
Yaz indirimlerinde bu oyun daha da düşmez ve basit Indie oyunların 200-300 TL olduğu yerde bu fiyat çok uygun. Kaçırmadan almanızı tavsiye ederim, oyunun parkur sistemi bir harika ve oyuna sürekli güncelleme, yeni etkinlikler geliyor. Oyun kaderine bırakılmıyor anlayacağınız.

Bu oyunu alsam en fazla ne kadar oynayabiliyorum?

Oyunu yan görevlere vs. hiç bulaşmadan, haritada çok fazla gezmeden ana görev odaklı bitirdim. Bu haliyle bile 25 saat civarı vaktinizi alıyor, yan içerikler vs. bu süre uçuk saatleri bulabilir. Ayrıca ilerleyen dönemlerde gelecek güncellemeler ve DLC'ler de oyunu çeşitlendirecektir. Fiyatını hak ettiğini düşünüyorum şahsen.

Oyunun ana görevi 20, yan görevleriyle beraber 80 ve oyundaki her şey dahil 500 saat sürmekte. Oyun oldukça geniş ve kapsamlı da bir süre sonra zaten sıkılacaksınız. Ortalama oynanış süresine 30-40 saat arası diyebiliriz. Şahsı düşünceme göre bir süre sonra sıkılacaksınız.

yan gorev ve ana gorevlerle birlikte 50 saatlik oyun tower raid veya bounty oynarsaniz 100 saat olur maks 500 saatlik oyun fln deil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı