Çözüldü Sürprizbozan Dying Light 2 "Boynumdaki Tüy" görevi buga girdiği için geçilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Ordu / Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dying Light 2 Lola'nın şalını almaya gittiğimde ilk tırmandığımız yerdeki merdivende şal gözükmüyor. İzlediğim videolarda o şala ulaşmaya çalışınca rüzgardan uçması gerekiyor fakat bende arkada kalıyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim?

Ekran görüntüsü 2024-08-22 235358.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Basamaklardan çıkarken şala doğru zıpla, zıplarken şala doğru F ye bas. (o görev bende de öyle kalmıştı böyle yaptım).
Basamaklardan çıkarken şala doğru zıpla, zıplarken şala doğru F ye bas. (o görev bende de öyle kalmıştı böyle yaptım).

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Deneyeceğim teşekkürler.

İşe yaradı teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı