Dying Light 2 Empress tarafından kırılmış olabilir

Bu dediğinize Dying Light 2 çok iyi bir örnek zaten. Oyun hem optimizasyon özürlüsüydü üstüne açgözlü Techland gidip son dakika Denuvo ekleyince iyice olmayan optimizasyon berbat oldu. Oyunu rahat oynamak için RTX 3090 falan gerektirecek hale getirdiler.
Hocam Denuvo olmamasına rağmen RTX 3090Tİ'ın bile 4K 60FPS çalıştıramadığı Cyberpunk gülüyor şu an.

Hocam Denuvo olmamasına rağmen RTX 3090Tİ'ın bile 4K 60FPS çalıştıramadığı Cyberpunk gülüyor şu an.

Cyberpunk 2077'yi şu an ben rahatlıkla ultra yakın ayarlarda 60 FPS ve üstü oynuyorum. O oyunun sorunu optimizasyon değildi zaten. Fakat aynı şey Dying Light 2 için söylenemez. Grafik olarak Cyberpunk 2077'den daha kötü olmasına rağmen 3090 Ti ile bence 60 FPS Dying Light 2 oynanmaz.

Bu kadar beklemek yerine şimdiye paylaşımlı hesap alınabilirdi.

Kişisel tercihiniz bu. Bana göre gereksiz. Bu oyun çıktığı ilk aylarda da kırılabilirdi ama Empress gidip Far Cry 6 ile uğraşınca vakit kaybı oldu işte. Kim ne yapsın Far Cry 6 arkadaş. 3. oyundan beri aynı motorla aynı mantıkta üretilen bir oyun. Dying Light 2 gibi yeni soluklar varken işte ne yapacaksın canı ne isterse onu kırıyor. Diğer taraftan bağışla oyun kırdığı söyleniyor ama Far Cry 6 kırılsın diye bağış atanlarda gerçekten nasıl bir kafa yaşıyorlar merak ediyorum doğrusu.

Oyun zorunlu internet baglantisi istiyor diye biliyorum halledilebilecek bir şey mi bu?

Bir de i310100F.
8 GB RAM.
XFX RX570 8 GB.
Gigabyte H410M anakart.
Kaldırır mı?

Evet doğru. Steam için internet bağlantısı istiyor ancak Epic sürümünde olay nasıl işliyor orasına bakmak lazım ancak farklı olacağını sanmam. Daha önce internet bağlantısı isteyip de kırılmış oyunlar var, pek imkansız değil.

1659303078858.png

Cyberpunk 2077'yi şu an ben rahatlıkla ultra yakın ayarlarda 60 FPS ve üstü oynuyorum. O oyunun sorunu optimizasyon değildi zaten. Fakat aynı şey Dying Light 2 için söylenemez. Grafik olarak Cyberpunk 2077'den daha kötü olmasına rağmen 3090 Ti ile bence 60 FPS Dying Light 2 oynanmaz.
Hocam 3090+İ9 12900K ikilisi Ultra+ RT Ultra 4K ayarlarda 20-30 arası FPS alıyor. Yani RTX 3090Tİ ile falan 30'un altına düşülmez ama üstü de görülmez. DLSS kapalı bu arada. Cyberpunk ise 3090Tİ+İ9 12900K ile 4K ultra, RT kapalı, DLSS kapalı 40-50 arası alırken 4K Ultra,RT Ultra, DLSS Quality modunda 40-50 arası FPS almış. DLSS kapalı, RT Ultra, Grafikler Ultra ile bir test bulamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun Dying Light 2 versiyonu olsa hiç fena olmazmış.

Hocam 3090+İ9 12900K ikilisi Ultra+ RT Ultra 4K ayarlarda 20-30 arası FPS alıyor. Yani RTX 3090Tİ ile falan 30'un altına düşülmez ama üstü de görülmez. DLSS kapalı bu arada. Cyberpunk ise 3090Tİ+İ9 12900K ile 4K ultra, RT kapalı, DLSS kapalı 40-50 arası alırken 4K Ultra,RT Ultra, DLSS Quality modunda 40-50 arası FPS almış. DLSS kapalı, RT Ultra, Grafikler Ultra ile bir test bulamadım.

Çok abartılı sistemlerden bahsediyorsun ben sana bir örnek atayım Cyberpunk 2077 optimizasyonu gömdüğün kadar kötü değil arkadaş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O Ray Tracing'in hala ilkel olmasından kaynaklı. Yansımaların sağlı sollu geldiği büyük açık dünya oyuna ışın izlemeyi bodoslama verirsen sonuç bu oluyor. Metro Exodus Enhanced Edition gibi illüzyon ile beraber yerleştirilseydi 100 FPS bile açardı.

Çok abartılı sistemlerden bahsediyorsun ben sana bir örnek atayım Cyberpunk 2077 optimizasyonu gömdüğün kadar kötü değil arkadaş.

Hocam sizin attığınız sistemde çok küçük değil aynı zamanda benim yaptığım karşılaştırma ile sizinki arasında DLSS'in farkı var. Ha yine de Cyberpunk'ın RT'si bence çok fark ediyor sonuçta ışıklandırma ile dolu bir oyun o yüzden RT kapalı iken çok rahat oynanır. Fakat Dying Light 2 yapısı gereği öyle RT'lik durum barındırmasa bile(bence) FPS anlamında rezalet. Ben 1650 ile Cyberpunk'ta düz şekilde aldığım FPS'yi Dying Light 2'de FSR ile ancak alıyorum. Yani sizde haklısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı