Oyun Dying Light 2 Epic Games'de 150 TL

Günümüz ekonomisinde oradan veya buradan alınmaz düşüncesi yanlış anlamayın ancak hocam bana saçma geliyor. Farklı bir oyun mu oluyor? Hayır. Eksik mi? Hayır. Kalite farkı vb, olsa anlarım ama bana saçma geliyor kısaca bu mantık. Yine de size saygı duyarım.
Geçen sene bu zamanlar BF2042, AC:Valhalla falan bi ton oyunu Epic'ten aldım. Verdiğim paraya acıyorum. Keşke 300-400 fazla katıp aldığım oyunları (Epic Exclusiveleri hariç) Steam'den alsaydım. Bir kere Epic'in Launcher'ı leş gibi. Tasarımın ve Performansının kötü olmasının yanında halen daha basit şeyler eklenmemiş. Profil yok, avatar değiştirme yok. Arkadaşlarım ne yapmış takip edemiyorum. Client resmen kaplumbağa hızında gelişiyor. Geçen seneden bu yana sadece başarımları eklediler. Kütüphaneyi daha da çöp ettiler, artık daha yavaş çalışıyor. O yüzden PC'de Steam'den şaşmam. Steam adamdır.

God of War ve Metro Exodus'u 190 TL'ye aldım. GoW'u herhangi bir problem yaşamadan oynuyorum. Dl 2'de alacağım sorun olacağını sanmıyorum.

Vallahi 30-40TL daha fazla verilir bu arada Steam için çok daha kullanışlı Epic severim ama acilen arayüzünü değiştirmesi lazım o kadar para kazanan adamların bu kadar leş arayüz yapmasıda ne bileyim.

God of War ve Metro Exodus'u 190 TL'ye aldım. GoW'u herhangi bir problem yaşamadan oynuyorum. Dl 2'de alacağım sorun olacağını sanmıyorum.

Dediğim mantığa geliyor. God of War şu an Steam'de 197,40TL, Metro Exodus ise indirimde 56,10TL'ye düşüyor. Dying Light 2'de indirimde 174, 50TL'ye düşüyor. Steam oyun pazarının asıl döndüğü yer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı