- Makaleler
- 3
Bu videoda notepad++ diye bir uygulamayla yapıyor bende öyle yaptım bir de bunu dene istersen.
Şimdi yaptım kaydettim ama ayarlarda FSR kalitede gözüküyor. Oldu mu olmadı mı yani?
Bu videoda notepad++ diye bir uygulamayla yapıyor bende öyle yaptım bir de bunu dene istersen.
Ayarlarda değişiklik yapmadım olup olmadığını soruyorum çünkü bir değişiklik yok görüntüde.@aKuu bunu yaptıktan sonra ayarlarda bir değişiklik yapmayacaksın. Ultra Quality kilitli ve biz bunu dosyayı el ile değiştirerek açıyoruz, yapımcı bilerek eklememiş başka ne yazabilir orada. Gidip oradan performance seçersen, oyundan çıkıp tekrar bunu yapmadan ultra quality ayarını getiremezsin.
Okuduğunu anlayamıyorsun sanırım orayı geçtim ayarlardan bahsetmiyorum görüntüde değişiklik yok diyorum. Bu kadar sert cevaplar vermen gereksiz ayrıca yardım etmek zorunda değilsin bana bu yüzden böyle tavır takınacaksan yazmasan da olur.@aKuu olmayacak zaten çünkü oyunda bu ayar kilitli, yoksa belgelerle uğraşmak yerine oyun içerisinden açardık? Sen normal oyununa devam edeceksin ve görüntü kalitesi ile FPS durumunu bir öncekine göre kıyaslayacaksın.
Okuduğunu anlayamıyorsun sanırım orayı geçtim ayarlardan bahsetmiyorum görüntüde değişiklik yok diyorum. Bu kadar sert cevaplar vermen gereksiz ayrıca yardım etmek zorunda değilsin bana bu yüzden böyle tavır takınacaksan yazmasan da olur.
Salt okunur işaretledim. FPS ve görüntü yapmadan öncekiyle aynı. Ayarlarda FSR kalitede gözüküyor. Kalite ayarına göre bir fark yok yani.Ben herhangi bir sert tavır göremedim mesajlarımda, sen detaylarını vermediğin için tekrar soruyorum ve ihtimalleri açıklıyorum yalnızca. Hangi ayara göre bir fark göremedin ve FPS ne durumda. Native ayarlara bakarak mı değişiklik yok yoksa Quality ayarına göre mi? Ve FPS durumu nasıl. Eğer Görüntü ve FPS bir önceki ile birebir aynı ise kaçırdığın bir kısım olabilir örneğin dosyada değişiklik yaptıktan sonra "Salt Okunur" kısmını unutmak gibi.
Salt okunur işaretledim. FPS ve görüntü yapmadan öncekiyle aynı.
Sanırım oldu teşekkür ederim. FPS birazcık düştü ama daha iyi görünüyor.Pekala şöyle yapalım o dosyadan "salt okunur" tikini kaldır ve uygula. Sonra oyuna gir ve ayarlardan FSR'ı Balanced yap ve kaydet. Sonra bir FPS/Görüntü değişti mi diye kontrol et ve çık. Değiştiyse en baştan belgelerim kısmına gelip o dosyayı kontrol et büyük ihtimal bu değerler eski hallerine dönmüştür. İşlemi baştan yapıp en son "salt okunur"u seçip uygulayıp tekrar gir oyuna.
Anormal bir durumla karşılaşırsan söyleyebilirsin ama bunun çözmesi lazım.
Sanırım oldu teşekkür ederim. FPS birazcık düştü ama daha iyi görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.