Dying Light 2 indirime ortalama ne zaman girer?

570015

Hectopat
Makaleler
1
Dying Light 2 oyununu oynamak istiyorum fakat 350TL biliyorsunuz ki fazla bir miktar. Oyunu alacağım fakat indirime girmesi çok daha iyi olurdu. Ortalama ne zamana indirime girer bir bilgisi olan var mı?

Geçen indirimlerde 210 TL olmuş kış indirimin de muhtemelen o fiyata düşer.

Dying Light 2 oyununu oynamak istiyorum fakat 350TL biliyorsunuz ki fazla bir miktar. Oyunu alacağım fakat indirime girmesi çok daha iyi olurdu. Ortalama ne zamana indirime girer bir bilgisi olan var mı?
https://steamdb.info/app/534380/
Bu sayfanın en alt kısmında ne zaman indirime girdiğini ve kaç TL'ye düştüğünü öğrenebilirsin. Cadılar Bayramı'nda az çok korku teması barındırdığı için indirime girecektir.

Buradan da gelecek indirimlerin tarihlerine bakabilirsin.

Çalıntı veya paylaşımlı hesap tercih edecek olsa indirim beklemezdi diye düşünüyorum fakat bu da her zaman bir tercih.

Arkadaşlar tekrardan selam. Herkese teşekkür ederim eğer yeni birisi görürse diye paylaşıyorum, oyun 1 Kasıma kadar Epic Games'de 210 TL. Almak isteyenler kaçırmasın derim. 140 TL indirim yapıyor.

Hocam bu bir hata mı?

Evet hocam. Bazen oyun anlık olarak satıştan kaldırılıyor bazen SteamDB'de hata oluyor. Her iki türlü de dert edilecek bir durum yok.

Arkadaşlar tekrardan selam. Herkese teşekkür ederim eğer yeni birisi görürse diye paylaşıyorum, oyun 1 Kasıma kadar Epic Games'de 210 TL. Almak isteyenler kaçırmasın derim. 140 TL indirim yapıyor.
Eğer beklerseniz 25 Ekim'de başlayan Steam Cadılar Bayramı'nda Steam üzerinden de alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…