Dying Light 2 ne zaman çıkıyor?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Dying Light en sevdiğim oyunların başındadır ve uzun bir zamandır 2. oyununun çıkmasını bekliyorum. Bugün Opera GX'ten çıkacak oyunlara bakarken Dying Light 2'yi gördüm 30 Haziran yazıyordu. Emin olmak için Steam'a falan baktım hala bir tarih yok acaba çıkma süresi hakkında bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda çıkacak diye biliyorum 30 Haziran olabilir. O değil de hikayesi ne olacak ki ? En son tedavi bulundu bulunacaktı.

Tedavi değildi o bildiğim kadarıyla. Daha da sarpa sardı işler The following oynadıysan.

Tedavi değildi o bildiğim kadarıyla. Daha da sarpa sardı işler The following oynadıysan.
The Following oynamadım. En son doktor (ismini unuttum çok garip bir ismi vardı) Rais'den aldığın veriler ile tedavinin kesin olarak yapabileceğini söylüyordu. Ondan sonra da açık dünyaya attı kaldı öyle.

The Following oynamadım. En son doktor (ismini unuttum çok garip bir ismi vardı) Rais'den aldığın veriler ile tedavinin kesin olarak yapabileceğini söylüyordu. Ondan sonra da açık dünyaya attı kaldı öyle.

DLC'nin son bölümünü izle, Crane virüsü diğer yerlere de yayıyor tedavi falan olacağını sanmam.

DLC'nin son bölümünü izle, Crane virüsü diğer yerlere de yayıyor tedavi falan olacağını sanmam.
Çok tehlikeli diyor ama :D Belki oynardım ya :D
Edit: Baktım :(
Doktora ne oldu? Veriyi götüremedi mi ? Bir oynamam lazım.

Çok tehlikeli diyor ama :D Belki oynardım ya :D
Edit: Baktım :(
Doktora ne oldu? Veriyi götüremedi mi ? Bir oynamam lazım.

Öldü büyük ihtimal, tedaviyi almıştı herhalde yanına, oyunu bitireli 1 sene oldu. Tam giderken kendisi de bir nighthunter'a dönüştü diğer yerlere de virüsü bulaştırdı ve bitti.

Öldü büyük ihtimal, tedaviyi almıştı herhalde yanına, oyunu bitireli 1 sene oldu. Tam giderken kendisi de bir nighthunter'a dönüştü diğer yerlere de virüsü bulaştırdı ve bitti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı