Dying Light 2 ne zaman çıkıyor?

Öldü büyük ihtimal, tedaviyi almıştı herhalde yanına, oyunu bitireli 1 sene oldu. Tam giderken kendisi de bir nighthunter'a dönüştü diğer yerlere de virüsü bulaştırdı ve bitti.
Oyunun hikayesi bana göre vasat, ama onun dışında grafikler, mekanikler, parkur mekanizması, fizik oldukça iyi. Oyunun sonunu hiç beğenmedim, o kadar eminim ki DL2'nin de sonunu böyle saçma yapacaklar, umarım beni yanıltırlar 😡

Oyunun hikayesi bana göre vasat, ama onun dışında grafikler, mekanikler, parkur mekanizması, fizik oldukça iyi. Oyunun sonunu hiç beğenmedim, o kadar eminim ki DL2'nin de sonunu böyle saçma yapacaklar, umarım beni yanıltırlar 😡

Asıl DLC felaket, ana hikaye iyi ama DLC çok felaket.

Ula süprizbozan niye gözükmüyor, sistemi bozdum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı