Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #1 Dying Light 2 ben direk ana hikayeyi yapıyordum diğer şehre geçiş yaptım ama yan görevler eski şehirde ilk şehre nasıl dönebilirim?
Dying Light 2 ben direk ana hikayeyi yapıyordum diğer şehre geçiş yaptım ama yan görevler eski şehirde ilk şehre nasıl dönebilirim?
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 6 Şubat 2022 #2 Harita'da simgelerin sağ üstünde gri ok işaretleri olan noktalar var onları kullanmalısınız. Yayan bir şekilde gidilmiyor. Artı 0 Eksi
Harita'da simgelerin sağ üstünde gri ok işaretleri olan noktalar var onları kullanmalısınız. Yayan bir şekilde gidilmiyor.
K kastreld Zeptopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #3 Hikayeyi bitrimeme rağmen `Görev esnasında hızlı geçişi kullanamassın` yazısı çıkıyor nasıl düzeltebilirim ? Artı 0 Eksi
Hikayeyi bitrimeme rağmen `Görev esnasında hızlı geçişi kullanamassın` yazısı çıkıyor nasıl düzeltebilirim ?
Joelmillerrr Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 214 Çözümler 1 22 Temmuz 2023 #4 dert etmene gerek yok aslında oyunun bir kısmında yine old viledora gidiyorsun o zaman halledersin veya oyunu bitirdikten sonra tekrar dönersin Artı 0 Eksi
dert etmene gerek yok aslında oyunun bir kısmında yine old viledora gidiyorsun o zaman halledersin veya oyunu bitirdikten sonra tekrar dönersin