Dying Light 2 teorileriniz

Cyberpunk 2077 den bekledigim fakat bulamadigim secime dayali bir rpg yapmayi basarmis olmalarini diliyorum.Kesif,aksiyon ve rpg olarak Fallout ve Witcher harmani bir oyun olabilme sansi var bence.
*Oyunu da 200 TL nin altina dustugunde alabilirim.
 
İlk oyunu gayet güzel ve keyifliydi. Oyunu oynayacak bir arkadaşınız da varsa tadından yenmeyecek bir oyundu. 2. oyunundan da beklentim aşırı yüksek. Verilen paraya değeceğini düşünüyorum. Baya bir kişi beğenmese de ben tanıtım videolarını sevdim oyun tam hayal ettiğim gibi çıkacak diye düşünüyorum. Cyberpunk'ın bu karar eleştirilmesi üzerine yarım bir oyun çıkarmayacaklarına da inancım tam.
 
Bildiğimiz gibi oyunun çıkmasına 10 gün gibi kısa bir süre kaldı. Oyunun yan görev+main story olarak 70, bütün sonlar ve haritayı tam anlamıyla gezersek ise 500saat olacağını biliyoruz. Peki ya sizin beklentileriniz nedir? Oyunun hikayesi sizce nasıl olacak? Oyunda 1. oyun kahramanı olan kyle craneye yer verilecek mi? Oyunda ne olursa 350TL verirdiniz?

Kyle crane ne zombi olarak yer verilecek ama kolay kolay kimse göremicekmis hikayenin akışına göre gorucekmisiz.
Not: Birinci oyun the following haritasının son görevinde kyle bir zombi oluyor, bir de ölüyor iki son var.
 
Bu oyunu 500 saat sittin sene oynamam. Ana ve yan görevleri yapar arkadaşlarla dolaşa dolaşa oynarız 100 saat oynarız bırakırız. İlk oyun da aşırı sıkıyordu belli bir süre sonra. Crane ise çok eksik bir karakterdi Jade Aldemir daha başarılı bir karakterdi.
 

Geri
Yukarı