Dying Light 2'den 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı!

@Kreinnar çok haklı neden bu oyunun grafikleri Borderlands'ten fırlamışa benziyor? Üstelik bu adamın elleri niye bu kadar itici şekilde ekranın ortasında böyle, niye tokat atarmış gibi eşya topluyor, arayüzde mobil oyunlardan çıkmışa benziyor. İzlerken bile aşırı itici buldum böyle bir şey beklemiyordum 2013 yapım bir oyun görüyorum şu an şahsen. Yetiştiremiyorsanız erteleyin lütfen ya.

Ben oyunun yine erteleneceğini düşünüyorum ama bu kadar ertelemeye rağmen oyunun hala daha çok iyi gözükmemesi biraz garip
 
Ben oyunun yine erteleneceğini düşünüyorum ama bu kadar ertelemeye rağmen oyunun hala daha çok iyi gözükmemesi biraz garip

Biraz zor artık. Bazı yayıncılar önden oyunu edinmişler bile videodaki arkadaşa vermişler oynasın diye. Tabii oyunun tümünü çekmesine izin vermezler.
 
Kısacası tatmin olmadım. Gerek grafikler gerek oynanış tatmin etmedi. Dürüst olmak gerekirse aradığım vahşet yok bu oyunda. Daha vahşi öldürme animasyonları (DOOM Glory Kill tarzı) beklerdim. Zombi oyunlarının olmazsa olmazıdır bu tarz vahşi öldürmeler. L4D2'de katanayla zombi doğramak bile daha zevkli duruyor bundan.
 
Kısacası tatmin olmadım. Gerek grafikler gerek oynanış tatmin etmedi. Dürüst olmak gerekirse aradığım vahşet yok bu oyunda. Daha vahşi öldürme animasyonları (Doom Glory Kill tarzı) beklerdim. Zombi oyunlarının olmazsa olmazıdır bu tarz vahşi öldürmeler. L4D2'de katanayla zombi doğramak bile daha zevkli duruyor bundan.

Bence bu oyunda zombiler daha tehditkar olmalı ilk oyunda da zombiler insanı geriyordu ama belli bir seviyeyi geçince oynayan kişi korkmadan ilerleyebiliyordu örneğin World War Z zombileri gibi ne kadar güçlü olursanız olun bir şekilde sizi köşeye sıkıştırabilmeli
 
Bana biraz Borderlands sıkıcılığı verdi nedense. 1. Oyun sanki biraz daha iyi gibi görünüyor. Texture böyle çizgi filmden fırlamış gibi görünecekse çok büyük sıkıntı. Çok beklediğim bir oyun.
 
@Jonathan North ilk oyununu beğenen bunu da alır muhtemelen.
Ben de oyundan umutluyum ancak loot toplama olayı dediğiniz gibi geliştirilebilirdi.
Müziklerini ve ses efektlerini beğendim, sahneler ile uyumlular.
Biraz da vahşet olmalıydı, kuru kuruya zombiye bıçak sallamak sarmıyor bu tür zombi oyunlarında. 😂
Bir de texture pack diyorsunuz galiba, eşyalar sanki animasyon filminden çıkmış gibi gözüküyor.
 

Geri
Yukarı