Dying Light ecellerden kaçma bölümü nasıl atlanır?

• Konuyu başlatan Erdym
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 3.098

Erdym

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben ecellerden kaçma bölümünde jumpscare yedikten sonra kendime gelemedim ve bunlardan kaçamıyorum, evde kaldım. Çıkamıyorum.

Daha yeni girdim hava yardımı diye bir görev başta direk kovalıyolardı şimdi arıyolar. Mesela yukarıdayken beni görebilirler mi?

Şu an böyle bir durumdayım.

Yukarıdan gidip gürültü çıkaran herhangi bir şey yapmadığınız sürece sizi göremezler, eğilerek de bakmadıkları zaman yakınlarından geçebilirsiniz.

Koş ya da öl, ben öyle yapmıştım. Arkana hiç bakma bile.

Önden birden vurup yavaşlatıyolar.

Şimdi şöyle yapacaksın. Tüm ecelleri biraraya toplayacaksın, taş kesin ulan deyip, kulaklarının dibine sağlamından 2 tane yapıştıracaksın.

Hocam benim silahları bırak benim karakter zaten 2 vuruşta toz oluyor.

Yukarıdan gidip gürültü çıkaran herhangi bir şey yapmadığınız sürece sizi göremezler, eğilerek de bakmadıkları zaman yakınlarından geçebilirsiniz.

Denedim çatıda yakalandım oyuna girsem şamarı çakacak muhtemelen.

Önden birden vurup yavaşlatıyolar.

Hocam benim silahları bırak benim karakter zaten 2 vuruşta toz oluyor.

Denedim çatıda yakalandım oyuna girsem şamarı çakacak muhtemelen.

Çevrelerinden kaçabilirseniz genişten alıp hedefe yönelin, tabii görevi baştan başlatmakta bir çözüm. Sizi aradıkları için bulmaları daha kolay olabilir. Çatapat tarzı bir şeyiniz varsa atıp hepsini aynı yere topladıktan sonra da hedefe gidebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde geçmiştim ilk oynadığımda deneyin, dikkatli olun sıkıntısız geçersin.

Kanka arkana bakmadan. Sadece koşacaksın. Sakın savaşma, sadece koş.

Çevreden dolaşmak daha mantıklı bir çözüm. Ölmektense görmedikleri vakit veya arkanda kalıyorsa yardırıp gitmek daha mantıklı bence.
Ben binaların üstüne çıkıp oradan kaçmıştım.Geceleri ecellerden kaçmak için en mantıklısı bu

Çevrelerinden kaçabilirseniz genişten alıp hedefe yönelin, tabii görevi baştan başlatmakta bir çözüm. Sizi aradıkları için bulmaları daha kolay olabilir. Çatapat tarzı bir şeyiniz varsa atıp hepsini aynı yere topladıktan sonra da hedefe gidebilirsiniz.

Çatapatı atıp tam tersi yöne koştum biraz bina aralarından geçtim öyle yırttım.

Herkese cevapları için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı