Daha yeni girdim hava yardımı diye bir görev başta direk kovalıyolardı şimdi arıyolar. Mesela yukarıdayken beni görebilirler mi?
Şu an böyle bir durumdayım.
Koş ya da öl, ben öyle yapmıştım. Arkana hiç bakma bile.
Şimdi şöyle yapacaksın. Tüm ecelleri biraraya toplayacaksın, taş kesin ulan deyip, kulaklarının dibine sağlamından 2 tane yapıştıracaksın.
Yukarıdan gidip gürültü çıkaran herhangi bir şey yapmadığınız sürece sizi göremezler, eğilerek de bakmadıkları zaman yakınlarından geçebilirsiniz.
Önden birden vurup yavaşlatıyolar.
Çevrelerinden kaçmayı denediniz mi yoksa direk önlerinden mi geçiyorsunuz?
Önden birden vurup yavaşlatıyolar.
Hocam benim silahları bırak benim karakter zaten 2 vuruşta toz oluyor.
Denedim çatıda yakalandım oyuna girsem şamarı çakacak muhtemelen.
Çevrelerinden kaçarsam yolu uzatırım tam yolda duruyolar daha da artarlar.
Ben binaların üstüne çıkıp oradan kaçmıştım.Geceleri ecellerden kaçmak için en mantıklısı buÇevreden dolaşmak daha mantıklı bir çözüm. Ölmektense görmedikleri vakit veya arkanda kalıyorsa yardırıp gitmek daha mantıklı bence.
Çevrelerinden kaçabilirseniz genişten alıp hedefe yönelin, tabii görevi baştan başlatmakta bir çözüm. Sizi aradıkları için bulmaları daha kolay olabilir. Çatapat tarzı bir şeyiniz varsa atıp hepsini aynı yere topladıktan sonra da hedefe gidebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.