Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.759 Çözümler 22 19 Haziran 2021 #1 Nasıl alacağımı bulamadım. Singleplayer oynuyorum.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 19 Haziran 2021 #2 Cadı denen bir kadın vardı o sana veriyordu balıkçıların orada bulabilirsin görevi. Artı 0 Eksi
KS KS Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.759 Çözümler 22 19 Haziran 2021 #3 ZeroTw02 dedi: Cadı denen bir kadın vardı o sana veriyordu balıkçıların orada bulabilirsin görevi. Genişletmek için tıkla... Önceden konuşmuştum onla şimdi bulamıyorum kadını. Artı 0 Eksi
ZeroTw02 dedi: Cadı denen bir kadın vardı o sana veriyordu balıkçıların orada bulabilirsin görevi. Genişletmek için tıkla... Önceden konuşmuştum onla şimdi bulamıyorum kadını.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 20 Haziran 2021 #4 Bilgisayarda olsaydım haritasını atardım. Artı 0 Eksi
KS KS Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.759 Çözümler 22 20 Haziran 2021 #5 ZeroTw02 dedi: Bilgisayarda olsaydım haritasını atardım. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba o cadıyı buldum. Benim gidip mantar toplamamı istiyor ama ödül olarak başka bir iksir veriyor? Artı 0 Eksi
ZeroTw02 dedi: Bilgisayarda olsaydım haritasını atardım. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba o cadıyı buldum. Benim gidip mantar toplamamı istiyor ama ödül olarak başka bir iksir veriyor?
IbrahimKY Hectopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 412 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #6 Ssansarsalvo dedi: Nasıl alacağımı bulamadım. Singleplayer oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bir Challenge görevinde Blueprint olarak veriliyor. Challenge adı şu anda aklımda değil. Volatie yataklarını yok ediyorduk görevde. Artı 0 Eksi
Ssansarsalvo dedi: Nasıl alacağımı bulamadım. Singleplayer oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bir Challenge görevinde Blueprint olarak veriliyor. Challenge adı şu anda aklımda değil. Volatie yataklarını yok ediyorduk görevde.
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 20 Haziran 2021 #7 Tam hatırlamıyorum ama birkaç defa görev veriyordu onları yaptığında verebilir gece avcısı iksiri şemasını. Artı 0 Eksi
Tam hatırlamıyorum ama birkaç defa görev veriyordu onları yaptığında verebilir gece avcısı iksiri şemasını.
KS KS Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.759 Çözümler 22 20 Haziran 2021 #8 IbrahimKY dedi: Bir Challenge görevinde Blueprint olarak veriliyor. Challenge adı şu anda aklımda değil. Volatie yataklarını yok ediyorduk görevde. Genişletmek için tıkla... Onu internette gördüm ama nasıl gireceğim o Challenge'a bir de tek kişiyim yapabilir miyim? Artı 0 Eksi
IbrahimKY dedi: Bir Challenge görevinde Blueprint olarak veriliyor. Challenge adı şu anda aklımda değil. Volatie yataklarını yok ediyorduk görevde. Genişletmek için tıkla... Onu internette gördüm ama nasıl gireceğim o Challenge'a bir de tek kişiyim yapabilir miyim?
IbrahimKY Hectopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 412 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #9 Ssansarsalvo dedi: Onu internette gördüm ama nasıl gireceğim o Challenge'a bir de tek kişiyim yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çok oyunculu bir challenge. Yatakları koruyan bir kişinin olması gerek. Artı 0 Eksi
Ssansarsalvo dedi: Onu internette gördüm ama nasıl gireceğim o Challenge'a bir de tek kişiyim yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çok oyunculu bir challenge. Yatakları koruyan bir kişinin olması gerek.
KS KS Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.759 Çözümler 22 20 Haziran 2021 #10 IbrahimKY dedi: Çok oyunculu bir challenge. Yatakları koruyan bir kişinin olması gerek. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yok challenge için otomatik olarak oyuncu bulan bir sistem yok mu? Artı 0 Eksi
IbrahimKY dedi: Çok oyunculu bir challenge. Yatakları koruyan bir kişinin olması gerek. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yok challenge için otomatik olarak oyuncu bulan bir sistem yok mu?