Dying Light ilk görevden başlattı

F4nsly

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 1660s 16gb i5 10400f 165 hz
Oyunu normal bir şekilde oynuyordum, Online açık kalmış, birisi bağlandı. The Wollowing DLC'sinde kırsal haritasındaydım. Birisi bağlanınca ilk haritaya attı ve ilk görevden başlattı, şu an böyle gözüküyor nasıl düzeltebilirim?
Dying Light Screenshot 2024.12.08 - 20.32.44.18.png

Kayıttan the Following'in son görevini tekrar oynamayı denedim ama kayıt dosyası bozulnuş olacak ki, ilk haritaya atıyor ve iharitanın her yeri açık ama sanki hiç oynamamışım gibi hiç görev yapılmamış olarak gösteriyor kayıt dosyasını geriye almayı bilen varsa sorun çözülecektir diye tahmin ediyorum.
Dying Light Screenshot 2024.12.08 - 20.51.00.31.png

Son düzenleme:
Oyunu normal bir şekilde oynuyordum, Online açık kalmış, birisi bağlandı. The wollowing DLC'sinde kırsal haritasındaydım. Birisi bağlanınca ilk haritaya attı ve ilk görevden başlattı, şu an böyle gözüküyor nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2370008

Kayıttan the Following'in son görevini tekrar oynamayı denedim ama kayıt dosyası bozulnuş olacak ki, ilk haritaya atıyor ve iharitanın her yeri açık ama sanki hiç oynamamışım gibi hiç görev yapılmamış olarak gösteriyor kayıt dosyasını geriye almayı bilen varsa sorun çözülecektir diye tahmin ediyorum. Eki Görüntüle 2370007

Yeni bir save atabilirsin onun harici yapacak bir şey yok sanırım.

%80 Save

Yeni konular

Geri
Yukarı