Viktor Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 313 13 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar Dying Light'da Q'ya basınca neyin nerede olduğu gözüküyor ya, ben basıyorum da gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2020
Arkadaşlar Dying Light'da Q'ya basınca neyin nerede olduğu gözüküyor ya, ben basıyorum da gözükmüyor.
ixdrone Decipat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 700 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi / Oyun geliştirici 13 Ekim 2020 #2 Hangi zorluk düzeyinde oynuyorsun? Zor ve kabus modunda, sadece yere düşen silahlar gözüküyor. Toplanacak eşyalar gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Hangi zorluk düzeyinde oynuyorsun? Zor ve kabus modunda, sadece yere düşen silahlar gözüküyor. Toplanacak eşyalar gözükmüyor.
KS KS Viktor Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 313 13 Ekim 2020 #3 ixdrone dedi: Hangi zorluk düzeyinde oynuyorsun? Zor ve kabus modunda, sadece yere düşen silahlar gözüküyor. Toplanacak eşyalar gözükmüyor. Hee zor da oynuyorum be reis sağ ol bak bilmiyordum eyvallah Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
ixdrone dedi: Hangi zorluk düzeyinde oynuyorsun? Zor ve kabus modunda, sadece yere düşen silahlar gözüküyor. Toplanacak eşyalar gözükmüyor. Hee zor da oynuyorum be reis sağ ol bak bilmiyordum eyvallah Genişletmek için tıkla...