Dying Light silah nasıl bulunur?

472107

Hectopat
Steam üzerinden aldım oyunu. Ekteki DLC'ler ile aldım. Bunların yanı sıra önemli bir DLC lazım mı? Oyun içerisinde ne zaman elde edebilirim bu silahları.

oyun içerisinde başlardayım daha fakat eskiden bir görev içinde bir çitten bakarken bir ecelle karşılaşıyorduk sanırım burası tam olarak hangi görev? (oyunun başlarında olduğunu biliyorum tek.)

Dosya Ekleri

• 1686702731778.png
    1686702731778.png
    31,4 KB · Görüntüleme: 121
Steam üzerinden aldım oyunu. Ekteki DLC'ler ile aldım. Bunların yanı sıra önemli bir DLC lazım mı? Oyun içerisinde ne zaman elde edebilirim bu silahları.

oyun içerisinde başlardayım daha fakat eskiden bir görev içinde bir çitten bakarken bir ecelle karşılaşıyorduk sanırım burası tam olarak hangi görev? (oyunun başlarında olduğunu biliyorum tek.)
Envanterinizde Dlcler Silahlara Vb. Eşyalara bakabilirsiniz.

Önemli Dlc olarak The Following almanızı öneririm oyunun devamı için

Envanterinizde Dlcler Silahlara Vb. Eşyalara bakabilirsiniz.

Önemli Dlc olarak The Following almanızı öneririm oyunun devamı için
Parkur Dlc olarak´da The Bozak Horde Alabilirsiniz ama bunun hikayeyle alakaso yok

Son düzenleme:
Envanterinizde DLC'ler silahlara Vb. eşyalara bakabilirsiniz.

Önemli DLC olarak the following almanızı öneririm oyunun devamı için.

Parkur DLC olarak´da the bozak horde alabilirsiniz ama bunun hikayeyle alakaso yok.

The following var. Bozak ve hapishane DLC'side var. Envanterimde silah vs. yok. Sadece yakın dövüşler var.

bir yan görevde bir arkadaş benden tabanca istedi fakat nereden bulacağım bunu da biliyor musunuz?

The following var. Bozak ve hapishane DLC'side var. Envanterimde silah vs. yok. Sadece yakın dövüşler var.

bir yan görevde bir arkadaş benden tabanca istedi fakat nereden bulacağım bunu da biliyor musunuz?
Yan görevin adı nedir ?

Tab Tuşuna Basarak silah alabilirsiniz yada envanterinizde silah kuşanabilirsiniz

Rica etsem Ekran Görüntüsü atabilir misiniz ?

Yan görevin adı nedir?

Tab tuşuna basarak silah alabilirsiniz ya da envanterinizde silah kuşanabilirsiniz.

Rica etsem ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Hallettim hocam. Davut isimli karakterin yan göreviymiş. Öyle silah kuşanmak değil hocam. Normal ateşli silah nasıl bulacağımı bilmiyorum. (tabanca, polis tüfeği...) Oyunda bulamadığım için şu anlık "EXPcalibur" kılıcını aldım.

Hallettim hocam. Davut isimli karakterin yan göreviymiş. Öyle silah kuşanmak değil hocam. Normal ateşli silah nasıl bulacağımı bilmiyorum. (tabanca, polis tüfeği...) Oyunda bulamadığım için şu anlık "EXPcalibur" kılıcını aldım.
Güvenli bölgelerde ateşli silah alabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı