Çözüldü Dying Light silah nasıl üretilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Soday

Decapat
Daha fazla  
Selam Epic Games bedava Dying Light dağıttığı sırada arkadaşımla almıştık şu an oynamaya başladık. Ağanın garnizonundan kaçtığımız bölüme kadar geldik fakat üretim şemalarında hiçbir şey yok. Kendim önceden Steam'den DLC ile birlikte alıp bitirmiştim. Volkan savaş tüfeği, nişancı tüfeği gibi binbir çeşit üretebildiğimiz ekipman vardı fakat şu an yok. Sebebi DLC olmaması mı yoksa henüz o kadar gelişmedik mi?
Not: Afetzede: 10 kuvvet: 8 çeviklik: 7
Beceri puanlarım yaklaşık böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Epic Games'te ücretsiz verilen sürüm Enhanced Edition paketi. Yani bütün DLC'lerin bulunduğu Definitive Edition paketi değil. Bu durumda sınırlı sayıdaki DLC'ye erişebiliyorsun. Görseldeki DLC'lere erişebiliyorsan sorun yoktur.

1689555053622.png
Tekrar girdiğim zaman kontrol ederim ama zulalar tek kişilik sanırım yani arkadaşımın koyduğu ürünleri kendim alamıyorum

Volkan taarruz tüfeği çok da gerekli değil ama nişancı tüfeği,susturuculu pistol,ecel kesen kılıç, bıçak elektrikli testere v.s hiçbiri yok

Hatta şöyle de göstereyim elimde askeri tüfek var pistol var fakat şemalarda askeri tüfek ve pistol ile ilgili hiçbir şey yokEki Görüntüle 1865723Eki Görüntüle 1865724

Hatta şöyle de göstereyim elimde askeri tüfek var pistol var fakat şemalarda askeri tüfek ve pistol ile ilgili hiçbir şey yokEki Görüntüle 1865723Eki Görüntüle 1865724

Eki Görüntüle 1865726Eki Görüntüle 1865729Eki Görüntüle 1865730Eki Görüntüle 1865727Eki Görüntüle 1865728
Başka bir arkadaşa da söyledim gördüğünüz gibi elimde pistol ve Askeri tüfek var fakat şemalarda onlara dair üretilecek hiçbir eşya bulunmuyor.
Başta da söylediğim gibi, bu DLC'lere sahip olmadığın için yoklar. Birkaç tanesi hariç bütün DLC'ler görsellik için var.

DLC'deki susturuculu tabancanın da bir olayı yok, bunun yerine şemalarını elde edip susturuculu tabanca ve ses altı mühimmatı üretmen gerek. Şemaların nasıl elde edildiğini hatırlamıyorum.

Başta da söylediğim gibi, bu DLC'lere sahip olmadığın için yoklar. Birkaç tanesi hariç bütün DLC'ler görsellik için var.

DLC'deki susturuculu tabancanın da bir olayı yok, bunun yerine şemalarını elde edip susturuculu tabanca ve ses altı mühimmatı üretmen gerek. Şemaların nasıl elde edildiğini hatırlamıyorum.
Techland düz versiyona da birkaç tane güzel şema koysaymış keşke bütün güzel kombinasyonları dlc paketlerine koymuş neyse epic yapacağını yapıp bedava oyun + 2dlc vermiş el mahkum alacağız diğerlerini

Techland düz versiyona da birkaç tane güzel şema koysaymış keşke bütün güzel kombinasyonları dlc paketlerine koymuş neyse epic yapacağını yapıp bedava oyun + 2dlc vermiş el mahkum alacağız diğerlerini
Düz versiyon değil aslında, Enhanced Edition paketi. Oyunun sadece kendisi satılmıyor artık galib. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı