Dying Light silinen save dosyasını kurtarmak mümkün mü?

Altay_1000

Decapat
Merhaba şimdi Dying light bitirdim ve The Following'e geçicektim. (oyun steam'den) Oyunun hikayesini %30'larda oynarken The following'e şimdi girebilir miyim diye baktım sonra çıktım. Oto save almış, bugün oyunu bitirdim The following'e geçtim oto save duruyordu. En baştan başlamak istedim The following'e save delete'ye bastım amacım ana oyunun savesini silmek değil Following'deki saveyi silmek. Delete'ye bastım ve play dedim. Birde ne göreyim The following oynamak için save gerekiyor gibi bir şey söyledi, dedim aha gitti save. Yahu sen following'in savesini silsene be oyun niye ana oyunun savesini siliyorsun. Neyse geri getirme şansımız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Save dosyasını fiziksel olarak nereye attığını bulup daha sonra bu dosya içerisinde dosya kurtarma programları ile silinmiş dosya kurtarmak belki çözüm olabilir. Fakat aynı isimle tekrar save aldıysa iş çığırından çıkabilir ki söylediğim yöntem bile çok uçuk bir yol.

Save dosyasını fiziksel olarak nereye attığını bulup daha sonra bu dosya içerisinde dosya kurtarma programları ile silinmiş dosya kurtarmak belki çözüm olabilir. Fakat aynı isimle tekrar save aldıysa iş çığırından çıkabilir ki söylediğim yöntem bile çok uçuk bir yol.
Oyunun veritabanından silmiş. Ben de çok düşündüm ama imkansız gibi bir şey.

evet %100 save indirincede istediğim zevki vermiyo neyse 3 gün sürmüştü bitirmem daha kapsamlı oynarım bu sefer artık cevaplarınız için teşekkürler.
bir sorum daha var oyunun kendi türkçesi varmı türkçe yama yok güncel sürüme dil kısmındada türkçe var nedir aslı astarı

Son düzenleme:
evet %100 save indirincede istediğim zevki vermiyo neyse 3 gün sürmüştü bitirmem daha kapsamlı oynarım bu sefer artık cevaplarınız için teşekkürler.
bir sorum daha var oyunun kendi türkçesi varmı türkçe yama yok güncel sürüme dil kısmındada türkçe var nedir aslı astarı

Google amcaya yazıp kolayca bulabilirsiniz aslında. Çıkan malum sitedekini indirip hatasız oynamıştım ben. Ama The Following'e ait TR yama yok sanırsam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı