SchQuuWarz123 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Oyun açıldıktan sonraa animasyon geliyor animasyonu geçemiyorum animasyon bittikten sonra tamamen siyah ekranda kalıyor. Birkaç saate evvel açılıyordu bazen yanıt vermiyor hatası veriyor. Steam'de aynı şekilde.
Oyun açıldıktan sonraa animasyon geliyor animasyonu geçemiyorum animasyon bittikten sonra tamamen siyah ekranda kalıyor. Birkaç saate evvel açılıyordu bazen yanıt vermiyor hatası veriyor. Steam'de aynı şekilde.
Zenithhs Megapat Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafik tasarım, video editör 1 Şubat 2023 #2 Oyun dosyalarını doğrulayın. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS SchQuuWarz123 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 Zenithhs dedi: Oyun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Çoktan doğruladım ancak sürekli aynı hata geliyor. Steam de ara sıra yanıt vermiyor, bilgisayara format attım bakalım olacak mı olursa yazarım. SchQuuWarz123 dedi: Çoktan doğruladım ancak sürekli aynı hata geliyor Steam de ara sıra yanıt vermiyor bilgisayara format attım bakalım olacak mı olursa yazarım. Genişletmek için tıkla... Format attım sorun çözüldü ancak format atılmadan sorun nasıl geçer bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Zenithhs dedi: Oyun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Çoktan doğruladım ancak sürekli aynı hata geliyor. Steam de ara sıra yanıt vermiyor, bilgisayara format attım bakalım olacak mı olursa yazarım. SchQuuWarz123 dedi: Çoktan doğruladım ancak sürekli aynı hata geliyor Steam de ara sıra yanıt vermiyor bilgisayara format attım bakalım olacak mı olursa yazarım. Genişletmek için tıkla... Format attım sorun çözüldü ancak format atılmadan sorun nasıl geçer bilmiyorum.