Dying Light story modda trainer ban sebebi mi?

Trainer'ı ne için kullanmak istiyorsunuz? Oyunun online modundan kopuk oynadığınız sürece sorun olcağını sanmıyorum ama geceleri night hunter ile oyununuza katılabiliyorlar ve katıldıklarında belki sizi raporlayabilirler.
 
"You will not receive a VAC ban unless you are in a multiplayer session that stated it was VAC secured when you joined and offline/single player sessions are not VAC secured. We are working with Techland to get clear messaging included into the game.

If you have questions about mods and the Workshop please contact Techland."

Valve çalışanının verdiği cevap. Çevrimdışı ve tek oyunculu oturumlar VAC korumasına sahip değil demiş.


Ben yine de VAC koruması bulunan bir oyunda direkt hile kullanarak riske girmezdim. Eğer unutup da çevrimiçi oyuna girerseniz direkt yasaklanırsınız.
 

Dosya Ekleri

  • SmartSelect_20201204-170148_Samsung Internet.jpg
    SmartSelect_20201204-170148_Samsung Internet.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 82
Hacı bence hiçbir oyunda hile yapma. Bilmezsin unutursun VAC yersin hesabın çöp olur. (Bir arkadaşım unutup girmişti anında VAC yemişti).

Story mod da trainer açmıştım ve sorunsuz kullandım. Herhangi bir uyarı veya ban yemedim. Kesinlikle teşvik etmek istemiyorum, sadece sınırsız stamina için açmıştım, o da story modundayken zaten. Ben yemedim diye siz de yemezsiniz diye bir şey yok. Şanssızlık olur size denk gelir, pişman olursunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı