Konudan bağımsız olarak; oyunu beğendiniz mi? Steam fiyatına değer mi? Bir sorununu gördünüz mü optimizasyon gibi? Uzun süredir listemdeydi ama fiyatı fazla geliyor.
470tl. Steamde. Epic versiyonu 360. Ben Steamden aldım,27 dolar cüzdan nakitim olduğundan. Ama size tavsiye etmem. Oyun aynı oyun. Gidin epicten alın.Hocam anlık olarak fiyatı nedir? Uygunsa almayı düşünüyorum. Uzun zamandır girmek istediğim ama girmek için kendimde güç bulamadığım bir oyun kendisi.
Peki, çapraz platform var mı? Mesela Epic'den alan birisiyle Steam'den alan birisi oynayabiliyor mu?470tl. Steamde. Epic versiyonu 360. Ben Steamden aldım,27 dolar cüzdan nakitim olduğundan. Ama size tavsiye etmem. Oyun aynı oyun. Gidin epicten alın.
Evet.Peki, çapraz platform var mı? Mesela Epic'den alan birisiyle Steam'den alan birisi oynayabiliyor mu?
Hikayeyi çok bilmeyen ve cana yakın birini arıyorum, 17 yaşındayım. Teşekkürler.
Arkadaşlık kodum: 1561141965.
Bitirdim çoktan,başka birini buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.