Dying ligth 2 oyun arkadaşı

SimonFive

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12GB - AMD RYZEN 7 5800X
16GB RAM- 586 SSD
Hikayeyi çok bilmeyen ve cana yakın birini arıyorum, 17 yaşındayım. Teşekkürler.

Arkadaşlık kodum: 1561141965

Konudan bağımsız olarak; oyunu beğendiniz mi? Steam fiyatına değer mi? Bir sorununu gördünüz mü optimizasyon gibi? Uzun süredir listemdeydi ama fiyatı fazla geliyor.

Konudan bağımsız olarak; oyunu beğendiniz mi? Steam fiyatına değer mi? Bir sorununu gördünüz mü optimizasyon gibi? Uzun süredir listemdeydi ama fiyatı fazla geliyor.

Hocam bende yeni girdim, RTX 3060 DLSS açık yüksek ayarlar oynatıyor. Mekaniklere tam giremedim henüz çok başındayım ama dövüş mekanikleri çok iyi. Zombi parçalarken çok iyi oluyor.

Şu an çok düşük bir fiyatta, ilk defa bu kadar düştü alın derim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anlık olarak fiyatı nedir? Uygunsa almayı düşünüyorum. Uzun zamandır girmek istediğim ama girmek için kendimde güç bulamadığım bir oyun kendisi.

Hocam anlık olarak fiyatı nedir? Uygunsa almayı düşünüyorum. Uzun zamandır girmek istediğim ama girmek için kendimde güç bulamadığım bir oyun kendisi.
470tl. Steamde. Epic versiyonu 360. Ben Steamden aldım,27 dolar cüzdan nakitim olduğundan. Ama size tavsiye etmem. Oyun aynı oyun. Gidin epicten alın.

Peki, çapraz platform var mı? Mesela Epic'den alan birisiyle Steam'den alan birisi oynayabiliyor mu?
Evet.

Mesela oyunun kapalı alanı bu şekil.
Ekran görüntüsü 2025-02-09 184457.png

Yeni konular

Geri
Yukarı