Öncelikle selam. Dyson dediğime bakmayın. Onun kalitesine benzer bir şey arıyorum işte. Ya da Xiaomi'nin akıllı robotları. Sizce hangisi daha mantıklı? Direksiyon setimi satıp altın alacağım daha sonra annem için hediye alacağım. Altın yerine belki farklı yatırımlar da yapabilirim. Fakan önce hangi tür süpürge almalıyım onu öğrenmem lazım.
Ayrıca dyson biraz bütçe zorlar gibi.
Önemli not: Evde kedi var ve tüyleri yazın çok dökülüyor.
Öncelikle selam. Dyson dediğime bakmayın. Onun kalitesine benzer bir şey arıyorum işte. Ya da Xiaomi'nin akıllı robotları. Sizce hangisi daha mantıklı? Direksiyon setimi satıp altın alacağım daha sonra annem için hediye alacağım. Altın yerine belki farklı yatırımlar da yapabilirim. Fakan önce hangi tür süpürge almalıyım onu öğrenmem lazım.
Ayrıca dyson biraz bütçe zorlar gibi.
Önemli not: Evde kedi var ve tüyleri yazın çok dökülüyor.
Evde zaten Samsung süpürge var. İdare ediyor. Ancak ben yine de gereksiz bir oyun malzemesindense güzel ve işlevli bir şey almak istiyorum. Dyson çabuk arıza yapıyor diyorlar.
Evde zaten Samsung süpürge var. İdare ediyor. Ancak ben yine de gereksiz bir oyun malzemesinden se güzel ve işlevli bir şey almak istiyorum. Dyson çabuk arıza yapıyor diyorlar.
Bizdekinde açma kapama yerinde temassızlık var sadece onun dışında bir sıkıntı yok lakin malzemeler çok dandik hissettiriyor bana. Bağlantı kısımları hafif sallanıyor. Ama çekimde 10 numara.
Şimdi bu akıllı süpürgelerin çekim gücü iyi midir? Ben bunu alırsam kedi tüyü kalır mı halıda? Bu arada robot süpürge alırsam yurt dışı cihaz alacağım. Daha uyguna ve daha performanslı almış olacağım.
Şimdi bu akıllı süpürgelerin çekim gücü iyi midir? Ben bunu alırsam kedi tüyü kalır mı halıda? Bu arada robot süpürge alırsam yurt dışı cihaz alacağım. Daha uyguna ve daha performanslı almış olacağım.