Dyson vs akıllı süpürgeler

Ben de diyorum ki süpürgeye gerek yok bence. Gayet iş görüyorlar. Ha paranız varsa tabii ki onları alın ama gereksiz masraf olur.

Süpürge dediğim dyson zaten. İncelemedim dedim ya.:D

Robot süpürge de olur ama evinizin fiziki yapısı el vermesi gerekiyor. Yani ona uygun bir ortam olmalı ki her yeri süpürebilsin. Evet gayet güçlüler.
Evimiz baya büyük. Kışın kalın halılar var. (O kadar da kalın değil.) Robot süpürge geçer mi bilemiyorum. Upuzun bir koridorumuz var. Orayı net tertemiz yapar. Kısacası robot süpürge evimiz için faydalı olur. Giremeyen kısımları da Samsung süpürge ile alabiliriz.

Şimdi bu akıllı süpürgelerin çekim gücü iyi midir? Ben bunu alırsam kedi tüyü kalır mı halıda? Bu arada robot süpürge alırsam yurt dışı cihaz alacağım. Daha uyguna ve daha performanslı almış olacağım.

Dyson'ın yakınından bile geçemez çekim gücü. Robot süpürgenin tek avantajı kendi kendine çalıştığı için tüyler halıların derinine inmeden düzenli toplayabiliyor. Derine indiyse bir cacık çekmez.

Hali hazırda halılar çok kirli ise ve robot alacaksan bir yıkatın öncesinde.

Öncelikle şöyle belirteyim;

4 ay önce anneme Dyson Animal Pro 2 süpürge aldım. Normalde o dikey model istiyordu fakat evde 2 köpek olduğu için bu modeli tercih ettim. İyiki de öyle yapmışım. Gerçekten harika temizlik yapıyor. Teyzemde de Dyson V8 var. Ona kıyasla Animal Pro çok daha iyi.

V8'in şarjı hızlı gitmeye başlamış. Teyzem garantiye göndermek istiyordu en son. Ne yaptı bilmiyorum ama bana kalırsa dikey süpürge almaktansa Animal Pro çok daha mantıklı.

Bunun dışında benim evde de Dreame L10 Pro robot süpürge var. Roborock Q7 ile arasında kalmıştım çok araştırdım bu modeli aldım. Gerçekten memnunum iyiki öyle yapmışım diyorum. Evde ekstra olarak Samsung süpürge var. Ayda 2-3 kez açıyoruz diyebilirim robot süpürge yetiyor çünkü. (Evde 1 tane kedim var)

Ben olsam robot süpürge alırım evde zaten süpürge olduğu için Dyson'dan daha fazla robot süpürgeye ihtiyaç var diye düşünüyorum.

Dreame L10 Pro S çıktı ben aldıktan sonra. O modelde çok iyi gözüküyor kağıt üzerinde. Bakmanızı öneririm.

Evde yokken çalıştırıp evi temizlettirmek paha biçilemez. Dyson'da böyle birşey yok :)

Yalan değil, bazen dikey süpürge rahatlığı istiyorum. Mesela kenarda köşede toz oluyor. Dikey süpürgeyi hemen açıp hızlıca temizlemek isterdim. Amazon'da yurtdışından gelen güzel dikey süpürgeler var. Vergi kargo dahil 3.5-4 k ya geliyor. Yorumlar çok olumlu. İstiyorsanız atabilirim. Bazen almayı düşünüyorum uygun fiyatlı bir çözüm olabilir.

Burada tamamen sizin ihtiyacınıza bağlı. Eğer Dyson alacaksanız bence Animal Pro alın. Hayvan olan evde gerçekten harika iş yapıyor. İsmi bile Animal Pro. Öyle düşünün :)

Ben 9999'a almıştım. Şuan ne kadar bilmiyorum.

Dyson'ın yakınından bile geçemez çekim gücü. Robot süpürgenin tek avantajı kendi kendine çalıştığı için tüyler halıların derinine inmeden düzenli toplayabiliyor. Derine indiyse bir cacık çekmez.

Hali hazırda halılar çok kirli ise ve robot alacaksan bir yıkatın öncesinde.
Aslında ev çok çabuk kirlendiği için akıllı robotun mantıklı olacağını düşündüm. Sürekli çıkar makine al sil güzel olmuyorum. Tabiki biliyorum robot süpürge çekiminin Dyson'a yaklaşamayacağını. Bir kaç video izledim, ufkumu bile temizledi.

Öncelikle selam. Dyson dediğime bakmayın. Onun kalitesine benzer bir şey arıyorum işte. Ya da Xiaomi'nin akıllı robotları. Sizce hangisi daha mantıklı? Direksiyon setimi satıp altın alacağım daha sonra annem için hediye alacağım. Altın yerine belki farklı yatırımlar da yapabilirim. Fakan önce hangi tür süpürge almalıyım onu öğrenmem lazım.
Ayrıca dyson biraz bütçe zorlar gibi.

Önemli not: Evde kedi var ve tüyleri yazın çok dökülüyor.

Öncelikle söyleyeyim bu ev işlerinden pek anlamamda bizde dyson var aşırı sesli çalışıyor bir de yeni nesilini aldık, o kadar para verdik böyle sesli çalışması sinirimi bozuyor açıkçası.

Öncelikle şöyle belirteyim;

4 ay önce anneme Dyson Animal Pro 2 süpürge aldım. Normalde o dikey model istiyordu fakat evde 2 köpek olduğu için bu modeli tercih ettim. İyiki de öyle yapmışım. Gerçekten harika temizlik yapıyor. Teyzemde de Dyson V8 var. Ona kıyasla Animal Pro çok daha iyi.

V8'in şarjı hızlı gitmeye başlamış. Teyzem garantiye göndermek istiyordu en son. Ne yaptı bilmiyorum ama bana kalırsa dikey süpürge almaktansa Animal Pro çok daha mantıklı.

Bunun dışında benim evde de Dreame L10 Pro robot süpürge var. Roborock Q7 ile arasında kalmıştım çok araştırdım bu modeli aldım. Gerçekten memnunum iyiki öyle yapmışım diyorum. Evde ekstra olarak Samsung süpürge var. Ayda 2-3 kez açıyoruz diyebilirim robot süpürge yetiyor çünkü. (Evde 1 tane kedim var)

Ben olsam robot süpürge alırım evde zaten süpürge olduğu için Dyson'dan daha fazla robot süpürgeye ihtiyaç var diye düşünüyorum.

Dreame L10 Pro S çıktı ben aldıktan sonra. O modelde çok iyi gözüküyor kağıt üzerinde. Bakmanızı öneririm.

Evde yokken çalıştırıp evi temizlettirmek paha biçilemez. Dyson'da böyle birşey yok :)

Yalan değil, bazen dikey süpürge rahatlığı istiyorum. Mesela kenarda köşede toz oluyor. Dikey süpürgeyi hemen açıp hızlıca temizlemek isterdim. Amazon'da yurtdışından gelen güzel dikey süpürgeler var. Vergi kargo dahil 3.5-4 k ya geliyor. Yorumlar çok olumlu. İstiyorsanız atabilirim. Bazen almayı düşünüyorum uygun fiyatlı bir çözüm olabilir.

Burada tamamen sizin ihtiyacınıza bağlı. Eğer Dyson alacaksanız bence Animal Pro alın. Hayvan olan evde gerçekten harika iş yapıyor. İsmi bile Animal Pro. Öyle düşünün :)

Ben 9999'a almıştım. Şuan ne kadar bilmiyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Sanırım evin genişliğindem dolayı da robot süpürge alacağım. Dyson'da gönül ister tabi ancak maalesef olmayınca olmuyor. Robot süpürgeleri çok zamandır da merak ediyorum.

Aslında ev çok çabuk kirlendiği için akıllı robotun mantıklı olacağını düşündüm. Sürekli çıkar makine al sil güzel olmuyorum. Tabii ki biliyorum robot süpürge çekiminin Dyson'a yaklaşamayacağını. Bir kaç video izledim, ufkumu bile temizledi.

Robot süpürge mantıklı bu durumda öncesinde dediğim gibi halılar kirliyse bir yıkatmak iyi olur.

Öncelikle söyleyeyim bu ev işlerinden pek anlamamda bizde dyson var aşırı sesli çalışıyor bir de yeni nesilini aldık, o kadar para verdik böyle sesli çalışması sinirimi bozuyor açıkçası.
Bir zahmet öyle olsun. Halıyı geleceğimden daha parlak yapıyor. Bazı modelleri gereksiz sesli çalışıyor da olabilir bilmiyorum.

Robot süpürge mantıklı bu durumda öncesinde dediğim gibi halılar kirliyse bir yıkatmak iyi olur.
Teşekkür ederim hocam. Ben de robot süpürge de karar kıldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı