Hava harp okuluHangi bölümü istiyorsun?
Ama şimdi baktım tanı yok sadece bu yazıyorHangi bölümü istiyorsun?
Yani bişey olmaz demiŞimdi normal ilk sağlık kontrolünde göz doktoru vs bu tanıya bakmaz. Daha sonrasında karşınıza çıkabilir. Yönetmelikte bunun için bir şey var mı?
MSÜ de işleyiş şöyle astsubaylık vs olursa sorun olmaz. İlaç geçmişinize psikiyatri doktoru bakıyor.
Göz muayenesimde göz ölçümü yapılır doktor görme testi yapar. Daha sonra renk körlüğüne bakar öyle.
Yani bir şey olmaz değil mi?
Hocam bende çizdiricem ama hipermetropum diye gözde iz bırakan yöntem oluyormuş bana yani lasik yöntemi. Siz hangi yöntemi yaptırıp geçmiştiniz ?Ben gözümü çizdirdim geçtim başka yerden elendim. Kader şans işi bu.
Ben gözümü çizdirdim geçtim başka yerden elendim. Kader şans işi bu.
Hocam Hava Harp'dan mı geçtiniz?
Hocam bende çizdireceğim ama hipermetropum diye gözde iz bırakan yöntem oluyormuş bana yani lasik yöntemi. Siz hangi yöntemi yaptırıp geçmiştiniz?
Hocam bende hava astsubay düşünüyorum ama ayağımda esnek düz taban var, ağrı sızı yok ama yine de almazlar diye düşünüyorum.Hayır Kara. Hava astsubay da geldi.
No touch yaptırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.