E-Okul Sitesi Karmakarışık Gözüküyor

Dostum A ve B grupları nasıl oluyor? Anlatır mısın?
@Silinen üye A grubu tercih yapacağın okulları yazıyorsun kodları ile beraber , kodları okul veriyor. B grubunda ise okulların türleri var. Fen lisesi , sosyal bilimler lisesi , anadolu lisesi , anadolu ve teknik lisesi, çok programlı lise , imam hatip lisesi. A grubundan hiç bir okulu kazanamadıysan B grubundan işaretlediğin lise türlerine gideceksin galiba. Bende orayı pek anlamadım. İnternette bir yazı buldum '' B grubu tercihlerde öğrencinin önceliğini belirttiği türe göre , sırasıyla ikamet ettiği cadde , sokak , bulvar , mahalle , köy , bucak , ilçe ve tercih başvurusu sırasında seçeceği alternatif 3 ilçe geneline bakılarak yerleştirme gerçekleştirilecek. B grubu tercih listesinde , 6 okul türünden en az 4'ünün bulunması zorunlu olacak.'' Bu yazıyor , benim anladığım kadarıyla A grubundan yerleşemediysen B grubundan yerleşeceksin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı