Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Mayıs 2021 #1 E-okula ne zaman girsem, kalbimden başlayıp tüm vücuda kanser gibi korku yayılıyor. Sizde de durum böyle mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2021
E-okula ne zaman girsem, kalbimden başlayıp tüm vücuda kanser gibi korku yayılıyor. Sizde de durum böyle mi?
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #2 Demir.kan dedi: E-okula ne zaman girsem, kalbimden başlayıp tüm vücuda kanser gibi korku yayılıyor. Sizde de durum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Ben fotoğrafımdan korkuyorum.
Demir.kan dedi: E-okula ne zaman girsem, kalbimden başlayıp tüm vücuda kanser gibi korku yayılıyor. Sizde de durum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Ben fotoğrafımdan korkuyorum.
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 28 Mayıs 2021 #3 Demir.kan dedi: E-okula ne zaman girsem, kalbimden başlayıp tüm vücuda kanser gibi korku yayılıyor. Sizde de durum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Demir.kan dedi: E-okula ne zaman girsem, kalbimden başlayıp tüm vücuda kanser gibi korku yayılıyor. Sizde de durum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
3 322269 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 878 Çözümler 15 28 Mayıs 2021 #4 Demir.kan dedi: E-okula ne zaman girsem, kalbimden başlayıp tüm vücuda kanser gibi korku yayılıyor. Sizde de durum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ailem E-okula bakmayı biliyor kötü not olsa benden önce görüyor ve söylüyorlar.
Demir.kan dedi: E-okula ne zaman girsem, kalbimden başlayıp tüm vücuda kanser gibi korku yayılıyor. Sizde de durum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ailem E-okula bakmayı biliyor kötü not olsa benden önce görüyor ve söylüyorlar.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 28 Mayıs 2021 #5 Demir.kan dedi: E-okula ne zaman girsem, kalbimden başlayıp tüm vücuda kanser gibi korku yayılıyor. Sizde de durum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Korkmak basit gelir. Bayağı korkunç.
Demir.kan dedi: E-okula ne zaman girsem, kalbimden başlayıp tüm vücuda kanser gibi korku yayılıyor. Sizde de durum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Korkmak basit gelir. Bayağı korkunç.
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 28 Mayıs 2021 #6 UçanİneğeVuranFil dedi: Ben fotoğrafımdan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Ondan bende korkuyorum ya ortaokulda teneffüs te oyun oynadıktan sonra kan ter içinde bizim fotoğraflarımızı çekmişlerdi fotoğrafı çeken adamda dememiş ki oğlum git bir elini yüzünü yıka şu yakanı düzelt leş gibi poz vermişim xd.
UçanİneğeVuranFil dedi: Ben fotoğrafımdan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Ondan bende korkuyorum ya ortaokulda teneffüs te oyun oynadıktan sonra kan ter içinde bizim fotoğraflarımızı çekmişlerdi fotoğrafı çeken adamda dememiş ki oğlum git bir elini yüzünü yıka şu yakanı düzelt leş gibi poz vermişim xd.
Umut Hyt Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 97 28 Mayıs 2021 #7 Demir.kan dedi: E-okula ne zaman girsem, kalbimden başlayıp tüm vücuda kanser gibi korku yayılıyor. Sizde de durum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Düşük not sadece almancadan aldığım için korkmuyorum.
Demir.kan dedi: E-okula ne zaman girsem, kalbimden başlayıp tüm vücuda kanser gibi korku yayılıyor. Sizde de durum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Düşük not sadece almancadan aldığım için korkmuyorum.
KS KS Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Mayıs 2021 #9 Umut Hyt dedi: Düşük not sadece Almanca'dan aldığım için korkmuyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde 2.dönem sınavına girmeyeceğim için öylesine bakayım dedim not yazmadıklarına bile bile hâlâ korkuyorum.
Umut Hyt dedi: Düşük not sadece Almanca'dan aldığım için korkmuyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde 2.dönem sınavına girmeyeceğim için öylesine bakayım dedim not yazmadıklarına bile bile hâlâ korkuyorum.
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #10 E okula girince ben; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E okula girince ben; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et