E-pin satıcılarının resmi olduğu nasıl kontrol edilir?

EfeKaan02

Kilopat
Merhaba, Riot Pin alacağım fakat yetkili ve resmî satıcı olduğundan emin olmak istiyorum. Yüksek bir miktarda RP alacağım. Daha önce aldığım kostüm hesabımdan kaldırıldığı için emin olamadım.

Ben de küçük alisverislerimi ordan yapiyorum fakat 10 bin TL'lik alim yapacağım, riot sitesinde resmi bayilerden alın yaziyor, samsung gibi satıcıların sayfasinda belirli bir bölümde yetkili satıcılar listesi var ayni onun gibi bir sey aradım söylentilere güvenemem maalesef.

Ben de küçük alisverislerimi ordan yapiyorum fakat 10 bin TL'lik alim yapacağım, riot sitesinde resmi bayilerden alın yaziyor, samsung gibi satıcıların sayfasinda belirli bir bölümde yetkili satıcılar listesi var ayni onun gibi bir sey aradım söylentilere güvenemem maalesef.
BynoGame üzerinden alabilirsiniz.

Hesap.com.tr en güvenilir satıcılardan birisidir. Çok kez alışverişim oldu ayrıca bu tarz siteler kafalarına göre RP satamıyor Riot Games ile anlaşmaları var her site güvenilir demek değil ancak Hesap.com.tr dediğim gibi o konuda en güvenilir sitelerden birisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı