BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 971 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #1 Merhaba kendime yan hesap olarak bir Google hesabı oluşturmuştum, çocuk hesabıydı. Şu anda Spotify'dan falan kullanıcı adıyla o hesabın girili olduğu yerlere girebiliyorum ama hesabı doğru girmeme rağmen böyle bir hesap yok diyor Gmail'de.
Merhaba kendime yan hesap olarak bir Google hesabı oluşturmuştum, çocuk hesabıydı. Şu anda Spotify'dan falan kullanıcı adıyla o hesabın girili olduğu yerlere girebiliyorum ama hesabı doğru girmeme rağmen böyle bir hesap yok diyor Gmail'de.
23 w Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 358 Çözümler 5 Yer United States Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara Ambar kamyoncular derneği 19 Mart 2023 #2 Gmailin banlanmış olabilir yeni bir mail kurup google'a mail atabilirsin yeğenim
BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 971 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #3 23 w dedi: Gmail'in banlanmış olabilir yeni bir mail kurup Google'a mail atabilirsin yeğenim. Genişletmek için tıkla... Kötü bir şey yapmadım ama orijinal mailden denerim dayım. 23 w dedi: Gmail'in banlanmış olabilir yeni bir mail kurup Google'a mail atabilirsin yeğenim. Genişletmek için tıkla... Googlea nasıl hangi adresten mail atabilirim. Son düzenleme: 19 Mart 2023
23 w dedi: Gmail'in banlanmış olabilir yeni bir mail kurup Google'a mail atabilirsin yeğenim. Genişletmek için tıkla... Kötü bir şey yapmadım ama orijinal mailden denerim dayım. 23 w dedi: Gmail'in banlanmış olabilir yeni bir mail kurup Google'a mail atabilirsin yeğenim. Genişletmek için tıkla... Googlea nasıl hangi adresten mail atabilirim.