Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.006 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #11 @jumbum bunu yazdığınız iyi oldu. Ben de şaşırmıştım çünkü WhatsApp'ın mailin yerini tutacak kadar olmasına. YunusYENEROGLU dedi: Ah bir de o maillerdeki gereksizler silinse, pst dosyaları 50 GB'lara ulaşmasa çok daha güzel olacak da Sonra uğraş dur, "mail açılmıyor-gelmiyor", "50GB'ı sana yüklesem bırak açılmayı nefes alamazsın." diyesim geliyor. Genişletmek için tıkla... Belki öyle özelliği olan bir client vardır. Teşekkürler hepinize tekrardan.
@jumbum bunu yazdığınız iyi oldu. Ben de şaşırmıştım çünkü WhatsApp'ın mailin yerini tutacak kadar olmasına. YunusYENEROGLU dedi: Ah bir de o maillerdeki gereksizler silinse, pst dosyaları 50 GB'lara ulaşmasa çok daha güzel olacak da Sonra uğraş dur, "mail açılmıyor-gelmiyor", "50GB'ı sana yüklesem bırak açılmayı nefes alamazsın." diyesim geliyor. Genişletmek için tıkla... Belki öyle özelliği olan bir client vardır. Teşekkürler hepinize tekrardan.