BraveMaster Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #11 aynştaynX dedi: Kod yollayacağı mailde çıkan harfler size tanıdık geldi mi? Biri çalıp şifreyi değiştirmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam hatırladığım şifreyi yazdığım zaman 16 gün önce şifre değiştirildi diyor fakat 16 gün önce böyle bir sorun yoktu.
aynştaynX dedi: Kod yollayacağı mailde çıkan harfler size tanıdık geldi mi? Biri çalıp şifreyi değiştirmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam hatırladığım şifreyi yazdığım zaman 16 gün önce şifre değiştirildi diyor fakat 16 gün önce böyle bir sorun yoktu.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 21 Mart 2021 #12 BraveMaster dedi: Hocam hatırladığım şifreyi yazdığım zaman 16 gün önce şifre değiştirildi diyor fakat 16 gün önce böyle bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Sen mi değiştirdin 16 gün önce?
BraveMaster dedi: Hocam hatırladığım şifreyi yazdığım zaman 16 gün önce şifre değiştirildi diyor fakat 16 gün önce böyle bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Sen mi değiştirdin 16 gün önce?
BraveMaster Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #13 Evet ben değiştirdim. Daha dün aynı şifreyle giriliyordu. Fakat şu an erişim sağlayamıyorum.