E-postaya girmeye çalışınca olağan dışı etkinlik hatası

Yaptım işte hocam onu. Yeni kullanıcı oluşturdum bilgisayar ayarlarını değiştire girerek. O kullanıcıdan girdim ve aynı hatayı verdi.
Ya hocam bence uğraşmayalım. Bir Kaspersky ile tam tarama yapayım içim rahat etsin. Bilgisayar kötü olduğu için uzun sürüyor ama yapacak bir şey yok. Garantiye almak istiyorum. Eğer bilgisayar temizse e-posta ile daha uğraşmak istemiyorum. Bomboş bir e-posta adresi zaten.
Tamamdır hocam. Sorun değil o zaman.
 
Tamamdır hocam.
Hocam yaklaşık 700 bin dosya taramıştı. Benim bilgisayarda 855 bin dosya falan var. Ama 700 bin dosyaya gelince aşırı şekilde yavaşladı. Yani öyle böyle değil, sadece tarama değil bilgisayar gitti komple. 5-6 dakikada 1 dosya tarıyordu. Bilgisayar zaten çökmüş, işlemcinin neredeyse hepsi kullanılıyor. Dedim biraz bekleyeyim belki düzelir. En son düzelecek gibi gözükmüyordu, ve mecbur taramayı duraklattım. Hatta virüs var diye mi yoksa kaspersky mı yaptı diye kontrol etmek için kaspersky'ı sildim. Bilgisayar çok rahatladı. En son bir şey farkettim. PS3'e gta 5 yüklemiştim. Oyunun dosyaları hala PC de duruyormuş. Ve hatırladım, o dosyaları kaspersky ile tarayınca bilgisayar çöküyordu. Sonuçta gta 5, ağır bir oyun. Bomboşuna taramayı duraklatıp kaspersky'ı sildim. Gta v dosyaları artık işime yaramıyordu. Onları silmem yeterliydi. Kaspersky'ı geri yükleyeceğim ama tam taramayı baştan başlatamam. Zaten baya bir dosya taramıştı, çok az kalmıştı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı