Hocam konuyu okumanızı tavsiye ediyorum. Kural olduğunun farkındayım ama kuralda açık veya kapalı kask diye bir şey yok hatta çoğu yerde açık kask ile görsellendiriliyor.Kuralı o zaten, takmanı öneririm.
Hocam konuyu okumanızı tavsiye ediyorum. Kural olduğunun farkındayım ama kuralda açık veya kapalı kask diye bir şey yok hatta çoğu yerde açık kask ile görsellendiriliyor.
Doğa katili olmak istemem ama scooterler yerine motor öneririm sorunuza gelince kask takmanız sadece sizi ilgilendirir korumanın abartısı olmaz ama bende kapalı kask kullanıyorum yaz aylarında pişiyorum.Herkese iyi sosyaller. Bugün birçok kaza atlatmamın ardından tam kapalı motor kaskına geçmeye kesin karar verdim fakat sizce abartı olur mu?
E-scooter: Xiaomi Mi scooter Pro 2 model.
Hocam ne güzel dediniz onu birde sarı sitedeki elemanlara söyleyin isterseniz 30 bin lira yerine 13 bin lira yapsınlar da scooter yerine motor alayım.Doğa katili olmak istemem ama scooterler yerine motor öneririm sorunuza gelince kask takmanız sadece sizi ilgilendirir korumanın abartısı olmaz ama bende kapalı kask kullanıyorum yaz aylarında pişiyorum.