E-Sporcu nasıl olunur?

14 yaşında sadece bir akademi takımına girebilirsin, ana kadrolara giremezsin çünkü yaşın tutmuyor. 14 yaş geç değil, aksine erken ama bu senin için iyi.

Büyük e-spor kuruluşları hâli hazırda piyasada dolaşan, başarılı ve kendini kanıtlamış olan oyuncuları arıyorlar. Yeni kurulmuş ve arkasında çok iyi bir finansal desteği olmayan kuruluşlar ise piyasada değeri düşük olan oyuncuları veya keşfedilmeyi bekleyen gençleri arıyor.

Şu anda rank'ın oldukça düşük, kendini daha da geliştirmen lazım. 16-17 yaşlarına geldiğinde kendini derecelere sokarsan takımların yaptığı oyuncu elemelerine vs. katılabilir, kendine bir takım bulabilirsin.

@nih teşekkür ederim sence kendimi geliştirmek için Aim Lab kullanayım mi?
Evet, kullanabilirsin. Aim açısından yararlı olmaması gibi bir durum söz konusu değil, her türlü yararına olur. Hatta direkt Valorant haritaları var ve belirli spot'lardan aim training yapabiliyorsun.

Aim Lab haricinde Kovaak falan da deneyebilirsin, tamamen sana bağlı. Bunun haricinde sadece aim değil de oyun zekânı da geliştirmeye bak. Ranked maçlarını dümdüz oynama, içerisinde bulunduğun durumu yorumlamayı iyi bil. Düşmanın sonraki hamlesini tahmin etmeye çalış, düşman ekonomisini ve ulti puanı gibi istatistik değerleri kontrol etmeye alış. Düşmanın harita üzerindeki konumlanmalarını tahmin etmeye çalış vs. vs.

@nih oyun zekasını hem oynayarak hem de turnuva izleyerek gelistirebilirim sanırım benim için aim lazım sanırım :D bu arada KovaaK paralı değil mi?

@nih oyun zekasını hem oynayarak hem de turnuva izleyerek gelistirebilirim sanırım benim için aim lazım sanırım :D bu arada KovaaK paralı değil mi?
Evet, paralı ama oldukça cüzi bir ücrete sahip. Alıp almamak size kalmış, Aim Lab'in geri kalır bir yanı yok hatta Valorant açısından daha iyi denilebilir.

Arkadaşlar ben profesyonel oyuncu olmak istiyorum Valorant'ta çoğu kişi ister zaten yaşım 14 arkadaşlarım diyor ki o kadar kişi var seni neden alsinlarki sence öyle mi? Bir de nasıl bir takıma girebilirim veya akademi takımına?
Kısa bir süreliğine bir discord topluluğunun takımında sentinellik yapmıştım istersen sana deneyimlerimi anlatabilirim. (Takım ruhunu, iletişim kabiliyetini vs.)

Kısa bir süreliğine bir Discord topluluğunun takımında sentinellik yapmıştım istersen sana deneyimlerimi anlatabilirim. (takım ruhunu, iletişim kabiliyetini vs.)

Sentinellik koçluk mu oluyor pek bilmiyorum da :/
Evet, paralı ama oldukça cüzi bir ücrete sahip. Alıp almamak size kalmış, Aim Lab'in geri kalır bir yanı yok hatta Valorant açısından daha iyi denilebilir.

Tamamdır param olduğu zaman KovaaK'ta alırım büyük ihtimal.
@aeorau olur bana fark etmez anlatmak isterseniz вεятυg#7551 Discord'um.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı