E Tab 5 Eba Markete Girilmiyor

Aynı sorun var bende de Eba marketi clean master yüklemek için kullanacaktim fakat açılmıyor. Apk yüklemek icin bu yöntemden başka yöntem yok mu bilen arkadaşlar yazsın.

İnternette bazı elemanlar doğrudan apk yükleyebiliyor.

Bu arada yararı dokunacaksa Buyrun
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Kingsoft Office den Buldum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Eleman her apk yı yüklüyor. Hadi mdm e belki izin veriyolardır. Ama Google play store apk sına ızın verdıklerını sanmıyorum.
Buna benzer İki üç video daha görmüştüm şimdilik örnek olsun diye bunu bulabildim

Uygulama yüklenicek başka bir yer yokmu şu anda tablette sabah dosya yöneticisi gittiğinde reslemiştim her şey gitti tablet sıfır şu anda nasıl yükliyicez markette kapalı

Sende yine tablet Açılmış. Bende AutoRegisterDevice sıkıntısı verıyor. çözümü bilen varsa lütfen anlatsın.

bendede aynı hata vardı sabah güç tuşuyla ses açma tuşuna aynı anda bas sonra gelen ekrandan 2.seçeneği seç yese bas ondan sonra reboot system nowa bas büyük ihtimal denemişsindir ama çalışmamıştır bende 10-15 kere yaptım sonra 4-5 gibi yine yaptım akşam 3. sünde cihaz kayıt edildi yazdı geldi bi dene açılır bence bendede aynı hatayı veriyodu

dostum ben bu sorunu 2 kere felan aştım ama güncellemeden urtulmak için tekrar deniyodum bu gün bu seferki inatci çıktı Teşekkürler
Tam yazdıktan sonra oldu eyvallah

Ben Buldum Arkadaşlar
Anlatayim ;
İlk once vpne giriyoruz sifre olustur dicek olustur diyoruz sonra + ya basiyoruz sonra ad olusturuyoruz
Sunucuya de233.vpnbook.com yaziyoruz ad kismini sallayin
Eklendikten sonra kullanici adina
vpnbook sifrede 8uWrepAw girin sonra eba markete baglanacaksiniz eger yaniltma yontemi yapacaksaniz markete girdikten sonra vpni kapatin alinti degildir tamamen bana aittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…