Öncelikle herkese çok teşekkür ederim. Benim MEB'in verdiği E-Tab 5'im vardı. 1 yıl önce tableti düzelttim ve MEB'in yaptığı bütün engelleri kaldırdım geçen gün tablete 6.0.1 güncellenmesini atacaktım yalnız Youtube'dan izleyerek yaptım. Tableti kapattım açtım sürekli güncelleme yaptığım Youtube kanalın sembolü dönüp duruyordu sonra şarjı bitti bende açmaya çalıştım olmadı şarja taktım yine o sembol dönmeye başlıyor. Şarjdan çıkardığım anda ise sembol gidiyor tablet kapanıyor yani.
Bu yüzden de PC'de USB aygıtı tanınmadı falan görmüyor ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bir de bütün her şeyi denedim bütün tuşlara birlikte basılı tutmak olur format şeyini denemek olur Recovery Mod yapmak olur ama hiçbir işe yaramıyor. Tableti şarjdan çıkardığım anda kendini kapatıyor koyduğumda o sembol gelip dönüyor ve ilk açıldığında Resturection Remix yazıyor, o sembol dönüyor. Ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkür ederim.
Bu yüzden de PC'de USB aygıtı tanınmadı falan görmüyor ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bir de bütün her şeyi denedim bütün tuşlara birlikte basılı tutmak olur format şeyini denemek olur Recovery Mod yapmak olur ama hiçbir işe yaramıyor. Tableti şarjdan çıkardığım anda kendini kapatıyor koyduğumda o sembol gelip dönüyor ve ilk açıldığında Resturection Remix yazıyor, o sembol dönüyor. Ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: