E-ticaret mağazası için öneri

NİS1

Kilopat
Şimdi E-ticaret sitesi açmayı düşünüyorum. Ürünler hediyelik eşya, aksesuar, vazo, ev saatleri vb ürünler. Bunların tedarikinde bir sıkıntı yok, kargo konusunda da bir sıkıntı yok. Site için ve satış olur mu acaba bundan dolayı biraz kaygılıyım. Site için Wix'ten site satın almayı düşünüyorum. Bu konu hakkında önerisi olan var mı biraz kaygılıyım da. Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ilk başta N11 gibi Hepsiburada gibi sitelerde satış yapın insanlar sizi ve markanızı tanısın.
Sonra kendi sitenizi açıp satış yapmaya başlayın insanlar sizin ürünlerinize tıkladıkça ünleneceksiniz.
Mesela N11'de 110 TL'ye sattığınız ürünü sitenizde 99 TL gibi bir fiyata satarsanız insanlar sitenizden almaya başlar.
Sitenizden almassalarda yine sen karda olursun.
Satış kesinlikle olur ama en düşük fiyatı vermelisin en önlerde çıkabilmek için.
Bol kazanç bol şans diliyorum.

Bence ilk başta N11 gibi Hepsiburada gibi sitelerde satış yapın insanlar sizi ve markanızı tanısın.
Sonra kendi sitenizi açıp satış yapmaya başlayın insanlar sizin ürünlerinize tıkladıkça ünleneceksiniz.
Mesela N11'de 110 TL'ye sattığınız ürünü sitenizde 99 TL gibi bir fiyata satarsanız insanlar sitenizden almaya başlar.
Sitenizden almassalarda yine sen karda olursun.
Satış kesinlikle olur ama en düşük fiyatı vermelisin en önlerde çıkabilmek için.
Bol kazanç bol şans diliyorum.
Teşekkürler önerin mantıklı.

E-ticaret sitesi açmak ve yönetmek zor bir iştir. Eğer bu işlerden anlamıyorsanız tek başınıza yapmanız imkansız. Siteyi hazır alsanız bile.

@@NİS1 Size alt yapı ve sitenin yapımında yardımcı olabilecek şirketler var. Ama oldukça yüksek fiyat isterler. O yüzden UğurDoğan1'in de dediği gibi, önce farklı sitelerden satış yaparak büyümeye çalışmak daha mantıklı olur.

N11 benzeri sitelerde komisyon oranları aşırı yüksek. Shopier başlangıç seviyesi için yeterli olur. Özellikle tanıtım kısmını Instagram'dan yapacaksanız direkt eklentileri var.

Sonrasında e-ticaret sitesi kurmak için yine başlangıç seviyesi olarak paket hizmetlerden alabilirsiniz. Hiç ajans ismi vermeyeyim ama birçok firmanın e-ticaret paketleri var. E-ticaret olunca ödeme konusunda bir sürü sertifika gerektiğinden işi bilen insanların bunlarla uğraşması sizi çok rahatlatır.

N11 benzeri sitelerde komisyon oranları aşırı yüksek. Shopier başlangıç seviyesi için yeterli olur. Özellikle tanıtım kısmını Instagram'dan yapacaksanız direkt eklentileri var.

Sonrasında e-ticaret sitesi kurmak için yine başlangıç seviyesi olarak paket hizmetlerden alabilirsiniz. Hiç ajans ismi vermeyeyim ama birçok firmanın e-ticaret paketleri var. E-ticaret olunca ödeme konusunda bir sürü sertifika gerektiğinden işi bilen insanların bunlarla uğraşması sizi çok rahatlatır.
Evet baktım hepsiburada gibi siteler komisyon çok kesiyor.
Önerdiğiniz siteye bakacağım.Teşekkürler.

Web sitesi işini biraz öğrenip, 1 ay içinde Woocommerce ya da Opencart ile bir ticaret sitesi kurabilirsiniz. Parayı da sadece site hosting'ine ve temalara ödersiniz.

Kredi kartı için de Iyzico gibi bir yerle anlaşıp toptan çözersiniz.

N11, Sahibinden gibi yerler %15-20'lere varan komisyonlar istiyorlar. Onlara kaptıracağınız para ile Instagram'da reklam alın daha iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri
Yukarı