E-ticaret sitesi nasıl kurulur?

RX 560 Tİ

Hectopat
İyi sosyaller. Otomobil yedek parça işletmemiz var. Ben bunu e-ticarete taşımak istiyorum ama nasıl kurulacağı nasıl yapacağım hakkında hiçbir bilgim yok. Bu konuda sıfırım yani. İnternetten baktım fakat bir şey anlamadım. Yardımcı olabilecek ya da bu konu hakkında güzel öğretici bir rehber paylaşabilecek var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wordpress veya opencart kullanarak güzel bir site tasarlayabilirsin. Daha önce site yapmadıysanız veya tecrubeniz yoksa e-ticaret sitesi zorlayabilir. Hosting + domain ayrö bi mevzu zaten. Freelancer veya ajanslara tasarlattırabilirisiz. Ayrıca ikas, shopify gibi yerlere de bakabilirsin.

Wordpress veya opencart kullanarak güzel bir site tasarlayabilirsin. Daha önce site yapmadıysanız veya tecrubeniz yoksa e-ticaret sitesi zorlayabilir. Hosting + domain ayrö bi mevzu zaten. Freelancer veya ajanslara tasarlattırabilirisiz. Ayrıca ikas, shopify gibi yerlere de bakabilirsin.
Domain ve hostingi seçtiğim altyapının sitesinden satın alıyoruz galiba doğru mudur? Birde ideasoft üzerinde kurmaya çalışıyorum şu anda önerir misiniz?

Domain ve hostingi seçtiğim altyapının sitesinden satın alıyoruz galiba doğru mudur? Bir de ideasoft üzerinde kurmaya çalışıyorum şu anda önerir misiniz?

İdeasoft çok pahalı. Sana önerim kendi hosting ve domainini alıp WordPress kurman. Ayda 200 TL'ye anca denk gelir kendin kurarsan. www.verigom.com/ barındırma için buraya göz atabilirsin.
İdeasoft zaten çöp ve pahalı. İkas güzel ama oda çok pahalı.
WordPress woocommerce ile ilgili çok fazla kaynak var internette. Videolara da göz atabilirsin.
Sorun yaşarsan konu açarsan cevap alırsın forumda.

İyi sosyaller. Otomobil yedek parça işletmemiz var. Ben bunu e-ticarete taşımak istiyorum ama nasıl kurulacağı nasıl yapacağım hakkında hiçbir bilgim yok. Bu konuda sıfırım yani. İnternetten baktım fakat bir şey anlamadım. Yardımcı olabilecek ya da bu konu hakkında güzel öğretici bir rehber paylaşabilecek var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, benimle iletişime geçerseniz tüm süreçleriniz ile ilgili size yardımcı olabilirim.

Yeni konular

Geri
Yukarı