E-ticarette satabilececek ürün önerisi

Ekran karti fani satin Türkiye'de cok pahaliya satiyorlar yurt dışından ucuza alip TR de diger rakiplerden daha ucuza satabilirsiniz.

Güzel fikir ama çeşitleri yok mu her karta göre farklı fanlar tam bir bir fikrim yok bütün kartlara uyumlu oluyor mu yani.

Çakma forma zinciri veya futbol takımlarına yönelik aksesuarlar olabilir. Kadın bakım ürünleri de olabilir.

Reels'te çok fazla forma satan kişileri görmeye başladım bence satılmaz kadın bakım ürünleri derken mesela neler olabiilir.

Kasa fanı olabilir mi mesela RGB beyaz - siyah seçenekleriyle.

Son düzenleme:
Güzel fikir ama çeşitleri yok mu her karta göre farklı fanlar tam bir bir fikrim yok bütün kartlara uyumlu oluyor mu yani.

Reels'te çok fazla forma satan kişileri görmeye başladım bence satılmaz kadın bakım ürünleri derken mesela neler olabiilir.

En cok tutulan modeli bulun mesela bazi ekran kartlarini fani kolay kirilir cok kanatli fanlar daha kolay kirilir onlardan satabilirsiniz Türkiye'de en cok hangi ekran karti kullaniliyor falan analiz yapilmali sadece fikir beyan ettim kolay gelsin.

Hocam kadım bakım ürünleri derken şunu kastettim, Trendyolda bazı insanlar “birini alana diğeri 1 TL” kampanyası ile kadınlara edinmesi çok basit ve toptan sarışı ucuz olan kremler satıyorlar. Hatta cildinize sürrtüğünüzde tüyü döken aleti görmüşsünüzdür mutlaka, öyle şeyler satılıyor.

Hocam kadım bakım ürünleri derken şunu kastettim, Trendyol'da bazı insanlar “birini alana diğeri 1 tl” kampanyası ile kadınlara edinmesi çok basit ve toptan sarışı ucuz olan kremler satıyorlar. Hatta cildinize sürrtüğünüzde tüyü döken aleti görmüşsünüzdür mutlaka, öyle şeyler satılıyor.

Cilt bakim urunleri de buna dahil yurt dışından 100 TL'ye alip Trendyol'da 300 TL'ye 2 ürün fiyatina 3 ürün gibi satabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı