Ürün geçtiğimiz haftalarda Aliexpress'te indirime giren bir ürün. Şu an sıfır ayarında, hatta tam anlamıyla sıfır diyebilirim. 2-3 Temmuz'da sipariş ettim. 17.07.24 itibarıyla bugün elime ulaştı.
"E indirimle alıyorsun, indirimle herkes aldı zaten, şimdi niye satıyorsun?" diyebilirsiniz veya bu tarz tepkiler verebilirsiniz önceki konularda belirttiğiniz gibi, kısaca açıklayayım: Başta kullanmak için aldım fakat %60 klavyelerin benlik olmadığını fark ettiğimde ASUS ROG STRIX Scope Deluxe aldığım için satmaya karar verdim. Halihazırda ROG STRIX Scope Deluxe almışken elimde durmasının bir anlamı yok. %60 klavyeler pek benlik değil.
Kutusu açıldı, laptop üzerinde çalışıp çalışmadığı kontrol edildi ve tekrar kutusuna koyuldu. İçerisinde çıkan zımbırtıları da göndereceğim, 2 tane yedek switch, space-esc tuşları, keycap sökme aparatı var. Çok teknik detayına girmek istemiyorum, ürünü zaten bilen biliyor.
Red switch'e sahip, USB/Type-C bağlantısı var. Kasanın üst kısmı metal. Hoş, şık bir klavye. Herhangi bir sorunu yok. Aşağıda görsellerini koyacağım. Alıcılar için satın almadan önce ses testi videosunu da atabilirim. Maksimum 2 gün içerisinde kargolarım ürünü.
Fiyat için 850 TL düşündüm. Fiyat bir tık fazla olabilir, ürünün ikinci el piyasasına hakim değilim. Fiyat konusunda esnetme yapabilirim.