ilkeririsss Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #91 batuhan227 dedi: Al satı olur mu bunun ben daha yeni klavye aldım bunu satabilir miyim sizce burada? Genişletmek için tıkla... Ben satmak için aldım şahsen kuzenime falan satarım.
batuhan227 dedi: Al satı olur mu bunun ben daha yeni klavye aldım bunu satabilir miyim sizce burada? Genişletmek için tıkla... Ben satmak için aldım şahsen kuzenime falan satarım.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #92 batuhan227 dedi: Al satı olur mu bunun ben daha yeni klavye aldım bunu satabilir miyim sizce burada? Genişletmek için tıkla... Gideri var ama ihtiyacın yoksa alma. Gerçekten mekanik ihtiyacı olan birileri faydalansın diye açılmış konu.
batuhan227 dedi: Al satı olur mu bunun ben daha yeni klavye aldım bunu satabilir miyim sizce burada? Genişletmek için tıkla... Gideri var ama ihtiyacın yoksa alma. Gerçekten mekanik ihtiyacı olan birileri faydalansın diye açılmış konu.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 2 Temmuz 2024 #93 Attım cebe siyahını 340 TL sağ olasın.
B batuhan227 Megapat Katılım 28 Kasım 2016 Mesajlar 248 2 Temmuz 2024 #94 Paper.C dedi: Gideri var ama ihtiyacın yoksa alma. Gerçekten mekanik ihtiyacı olan birileri faydalansın diye açılmış konu. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa haber edeyim en iyisi doğru diyorsunuz.
Paper.C dedi: Gideri var ama ihtiyacın yoksa alma. Gerçekten mekanik ihtiyacı olan birileri faydalansın diye açılmış konu. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa haber edeyim en iyisi doğru diyorsunuz.
ilkeririsss Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #95 Ben Calypso V2 red switch aldım ama hissiyatını beğenmiyorum nedense ya da kötü bir klavye o zamanın parası 1500 TL verdim pişmanım bunu kullanmak istiyorum.
Ben Calypso V2 red switch aldım ama hissiyatını beğenmiyorum nedense ya da kötü bir klavye o zamanın parası 1500 TL verdim pişmanım bunu kullanmak istiyorum.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 2 Temmuz 2024 #96 Kaan Öner dedi: İptal olmaz hocam sakin olun. Genişletmek için tıkla... Olabiliyor eğer önceden hesabı varda şimdi aynı kart 2. bir hesapla alıyorsa. Yanlış bilgi vermeyin hocam.
Kaan Öner dedi: İptal olmaz hocam sakin olun. Genişletmek için tıkla... Olabiliyor eğer önceden hesabı varda şimdi aynı kart 2. bir hesapla alıyorsa. Yanlış bilgi vermeyin hocam.
ilkeririsss Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #97 pawEn dedi: Olabiliyor eğer önceden hesabı var da şimdi aynı kart 2. bir hesapla alıyorsa. Yanlış bilgi vermeyin hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı kartla sipariş ettim herhalde.
pawEn dedi: Olabiliyor eğer önceden hesabı var da şimdi aynı kart 2. bir hesapla alıyorsa. Yanlış bilgi vermeyin hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı kartla sipariş ettim herhalde.
Quertiq Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #98 EfeAkkaya dedi: 1200TL bandında bile önerdiğimiz bir model, tartışmaya kapalı gerçekten bu fiyata kaçmaz. Eki Görüntüle 2239783 E-YOOSO z11 usb mechanische spiel kabel gebundene tastatur roter schalter 61 tasten gamer russisch brasilia nisch portugiesisch für computer pc laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Siyahla beyaz arasında kaldım ama siyah aşkıma yenik düştüm aldım sağ olun hocam.
EfeAkkaya dedi: 1200TL bandında bile önerdiğimiz bir model, tartışmaya kapalı gerçekten bu fiyata kaçmaz. Eki Görüntüle 2239783 E-YOOSO z11 usb mechanische spiel kabel gebundene tastatur roter schalter 61 tasten gamer russisch brasilia nisch portugiesisch für computer pc laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Siyahla beyaz arasında kaldım ama siyah aşkıma yenik düştüm aldım sağ olun hocam.
M Mehmetm Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 641 2 Temmuz 2024 #99 İngilizce siyah olanı aldım umarım iptal edilmez sağ olun.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.080 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 2 Temmuz 2024 #100 batuhan227 dedi: Al satı olur mu bunun ben daha yeni klavye aldım bunu satabilir miyim sizce burada? Genişletmek için tıkla... Al satara gider çok rahat. İptal edilmezse arkadaşa hediye edecem bende.
batuhan227 dedi: Al satı olur mu bunun ben daha yeni klavye aldım bunu satabilir miyim sizce burada? Genişletmek için tıkla... Al satara gider çok rahat. İptal edilmezse arkadaşa hediye edecem bende.